вівторок, 27 жовтня 2015 14:40

10 тисяч доларів платять українки за фіктивний шлюб з американцями

10 тисяч доларів платять українки за фіктивний шлюб з американцями

Українки мріють побратися з американцями, щоб жити у Штатах легально. Наречених шукають в інтернеті та через шлюбні агентства. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла львів'янка Ростислава Павлишин, яка вісім років працювала в Америці.

"Американські женихи за фіктивний шлюб хочуть від українок 10 тисяч доларів, -говорить Ростислава. - Часто обдурюють. Киянка Світлана зв'язалася з 35-річним чорним американцем Паоло, який старим джипом возив із супермаркету продукти на замовлення. Одружилися. Світлана з гуртожитку для заробітчан перебралася до Паоло в трейлер-вагончик".

Пара прожила разом три місяці, розійшлися.

"Через три місяці Світлана повернулася худа, мішки під очима, - розказує Ростислава. - З першого дня лаялися. Світлана хотіла відіслати дітям частину грошей, Паоло сварився: "Нехай самі заробляють. В Америці ніхто на дітей не працює". Забирав у неї все до копійки на нову машину. Пив горілку, хапався за ніж. Згодом виявилося, що шлюбу Паоло з нею не укладав. Вона отримала "меридж лайсенс" - ліцензію на одруження, яка дійсна 60 днів".

За словами Павлишин, іноді американці заради шлюбу з українками розлучаються з дружинами.

"Бандуристка Ольга з Івано-Франківщини вийшла заміж за лікаря-терапевта Шафера, - каже Ростислава. - Він на 25 років старший. Заради неї розлучився з дружиною Глорією — співачкою "Метрополітену". У шлюбі прожили 38 років. У них було двоє дітей. Особняк в Манхеттені розміняли на дві квартири. У трикімнатній оселився Шафер з Ольгою. Стала правою рукою чоловіка на роботі".

Зараз ви читаєте новину «10 тисяч доларів платять українки за фіктивний шлюб з американцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути