— Багато експериментував, щоб збільшити урожайність огірків, — каже 56-річний Григорій Данилюк із Самбора Львівської області. — Купував добрива, готував сам. Знайомий порадив підживити брагою. Спробував, і відтоді готую її понад 10 років.
200-літрову діжку наполовину заповнює зіллям з городу, травою, кропивою, кущами кульбаби, опалими яблуками та грушами. Заливає 10 л теплої води й додає подрібнені 150–200 г дріжджів.
— Доливаю води до верху. Накриваю кришкою та залишаю на півтора-два тижні. За цей час забродить. Тоді літр настою розводжу з 9 літрами відстояної води. Поливаю огірки й іншу городину. Від такого підживлення рослини краще розвиваються, випускають багато цвіту й радують щедрим урожаєм.
Коментарі