Ексклюзиви

Мінітрактор замінює більшість сільськогосподарської техніки

- Торік засадив картоплею гектар землі. Добре, що сім'я велика — всі стали й за тиждень зібрали врожай. А цього літа діти роз'їхалися й допомогти немає кому. Ризикнув і взяв міні­трактор, про який давно мріяв, — каже 55-річний Володимир Мацков із селища Терпіння Мелітопольського району Запорізької області.

Придбати мінітрактор можна за 52 тис. грн. За потреби докуповують причіпне обладнання — кущоріз, ніж-відвал, сівалку, плуг, косарку, культиватор, картоплесаджалку.

— За модель потужністю 12 кінських сил заплатив 90 тисяч гривень. Сума чимала, бо докупив все необхідне причіпне обладнання: сівалку, картоплекопач та аератор для розпушення землі. Ґрунтофреза йшла в комплекті безкоштовно.

Мінітрактор — незамінний помічник по господарству для фермерів, садівників і працівників лісгоспу. Для полів із площею до 5 га оптимальний варіант — модель потужністю від 12 к. с. Для ділянок понад 5 га підійде потужність від 24 к. с. Силові агрегати у 35–40 к. с. потрібні для обробітку поля від 10 га.

— Така техніка здатна виконати всю роботу по господарству. Мінітрактор з відповідним оснащенням замінює газонокосарку, підгортальник, лопату, культиватор, навантажувач, мотоблок. Для мене — ідеальний варіант, бо маю чимале господарство. Завдяки мінітракторові картоплю викопав за кілька днів, і саджатиму город удруге.

Техніка безперебійно працює на рівнині й у гірській місцевості завдяки великим протекторам на колесах. Високу прохідність і легкість управління забезпечують регульовані задні колеса й диференціал, який можна блокувати. Відстань між колесами змінюється в широкому діапазоні, його зручно пристосувати до обробітку міжрядь.

— Кум придбав такий мінітрактор три роки тому й давно відбив його вартість. Ще й бізнес влаштував. Односельцям городи й теплиці обробляє, — додає Мацков.

— За активного використання мінітрактор може окупитися за два сезони, — каже 42-річний Василь Кеба, менеджер із продажу сільськогосподарського обладнання у Вінниці. — Малі трактори прості й зручні. Обладнані датчиками температури двигуна, тиску мастильної системи. Коробка передач має шість швидкостей уперед і дві назад. Для профілактичного огляду техніки безкоштовно викликають фахівця.

Кум бізнес влаштував — обробляє городи за гроші

Мінітрактор витрачає вдвічі менше палива, ніж звичайний. Бере не більш як літр солярки за годину. Розвиває швидкість 20–25 км/год. Обробляє майже 3 га поля на економному режимі. Здатний перевозити на причепах до 1,5 т вантажів.

— Наші фахівці допоможуть вибрати необхідну техніку. Доставлять по області безкоштовно. Навчать користуватися, пояснять тонкощі. На трактори надаємо річну гарантію на технічне обслуговування професійними механіками, — каже Кеба.

Замовити мінітрактор можна за телефоном 0(67) 431 08 34. Фахівці підберуть найоптимальніший варіант для вас. Детальну інформацію дізнавайтеся в магазині фірми "Азимут" за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська (колишня Островського), 69.

vintractor.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Мінітрактор замінює більшість сільськогосподарської техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути