
— Люблю тішити родину десертами. Один із найпростіших — чизкейк із персиками, — розповідає 41-річна Анна Панова, телеведуча. — Можна взяти будь-які ягоди чи фрукти.
Зі 100 грамів розтопленого масла, яйця, двох столових ложок цукру та 200 грамів борошна замішую м'яке тісто. Обгортаю плівкою і ставлю в холодильник на 30–60 хвилин.
Для начинки у блендері змішую двоє яєць, 200 грамів сметани, три столові ложки цукру, дві столові ложки кукурудзяного крохмалю, дрібку ванілі чи кориці та 250 грамів сиру. Збиваю до однорідності. Викладаю тісто в змащену маслом роз'ємну форму, роблю бортики. Проколюю виделкою в декількох місцях. Три-чотири персики нарізую невеликими шматками й викладаю на тісто. Посипаю дрібкою кориці та ванільним цукром, зверху виливаю начинку. Печу при 180 градусах 50 хвилин. Готовність перевіряю зубочисткою.
Коментарі