середа, 23 листопада 2016 12:08

Зірки ввели новий тренд на зміну класичним джинсам

Зіркові дівчата ввели новий тренд на зміну класичним skinny джинсам. Сьогодні в моді lace-up pants — обтягуючі шкіряні штани або джинси зі шнурівкою. Модель схожа за кроєм на корсет.

Зірка ток-шоу Кім Кардаш'ян, як завжди, не упускає можливості оновити гардероб сексуальними речами. Поєднала штани з коротким топом з ангори з відкритими плечима та розкішною хутряною накидкою, що прикрашена мереживом. Чорні босоніжки на шнурівці створили ефект, що візуально подовжує ногу.

Автор: cosmo.com.ua
 

Хейлі Болдуін поєднала одразу два тренди. Під замшеву модель брюк зі шнурівкою одягнула об'ємний подовжений светр з великим коміром та рукавами. Родзинкою став мідний клатч бренду Yves Saint Laurent на ланцюжку.

Автор: cosmo.com.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчата створили новий тренд - шкарпетки поверх туфель

Модель Белла Хадід обрала білосніжну модель з боковою шнурівкою. Додала білий топ та пальто зі світлого деніму. Акцентом став єдиний аксесуар — клачт на короткій ручці золотистого відтінку.

Автор: cosmo.com.ua
 

Шкіряну шнурівку поєднала зі звичайними кедами, білою футболкою та леопардовим жакетом зірка Кендалл Дженнер. Образ у стилі кежуал доповнила чорними окулярами, чокером та сумкою на ланцюгу.

Автор: cosmo.com.ua
 

Зараз ви читаєте новину «Зірки ввели новий тренд на зміну класичним джинсам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути