середа, 16 листопада 2016 14:07

Жінка знайшла дохлу мишу у сукні відомого бренду

Мас-маркет бренд Zara окунфузився на міжнародному рівні. Американка Кейлі Фісел минулого літа купила сукню за $40 в одному з магазинів марки, в Грінвічі, штат Коннектикут. Жінка одягнула вбрання на роботу та незабаром відчула жахливий різкий запах, який йшов від одягу. Згодом намацала ущільнення в районі спідниці. Дісталася до шва та виявила пухнасту мишачу лапу.

Автор: beauty.ua
 

"Спочатку я вирішила, що це датчик проти крадіжки", - сказала Фісел виданню New York Post - Але коли побачила що саме це було... Остовпіла, я була просто паралізована страхом. Я була в повному шоці. Мої очі бачили мишу, але мозок відмовлявся в це вірити ".

Наразі потерпіла судиться з Zara. Вимагає відшкодування морального та фізичного збитку. За її словами, після інциденту на шкірі з'явився висип.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хутряне взуття та єврейські капелюхи - молоді дизайнери продають свої колекції на Тижні моди

Судячи з етикетки, сукню з мишею зробили в Туреччині. Представники бренду заявляють, що ретельно розбираються в причинах конфузу: "Zara має суворі санітарні норми та стандарти безпеки. Ми прагнемо до того, щоб всі наші продукти відповідали цим жорстким вимогам".

Нагадаємо, американський інді-ілюстратор Тьюзді Бессі з Каліфорнії звинуватила бренд мас-маркету Zara у плагіаті авторських принтів.

Зараз ви читаєте новину «Жінка знайшла дохлу мишу у сукні відомого бренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути