Ексклюзиви
вівторок, 19 листопада 2019 18:05

Затишна зима сезону 2019/2020: як правильно вибрати жіночі чоботи

Затишна зима сезону 2019/2020: як правильно вибрати жіночі чоботи

Зима – час коли особливо хочеться відчувати себе комфортно. Правильно вибране взуття – це затишок і гарний настрій, а зручна підошва захистить від травм на слизьких тротуарах. Модельний ряд жіночих зимових чобіт FW' 2019/2020 сподобається любителькам лаконічних рішень і прихильницям яскравих акцентів у вигляді стразів і каміння.

Жіночі зимові чоботи – №1 у списку головних покупок грудня, якщо ще не встигли обзавестися теплою парою. Вирушаючи за покупками, зважте, що і куди збираєтеся носити. Для лютих морозів краще зупинитися на моделях, що утеплюють натуральним хутром. Для температури в районі нуля досить утеплювача євро-зима.

Носите короткі спідниці та сукні – вибирайте високі чоботи або ботфорти. У моді моделі з прямою халявою і чоботи-панчохи. Віддаєте перевагу вузьким брюкам скінні – вибирайте зручні півчобітки. Як завжди, в тренді залишаються уггі. Хутряна обробка – зимовий дизайн, що додаює кожному образу затишку. Шкіра змії, крокодила і акцент на підбори – модні тенденції на сезон холодів.

Найпрактичніше рішення для української погоди – жіночі зимові моделі з натуральної шкіри. Виглядає нарядно і благородно. Зупинилися на замшевому взутті або вибрали матеріал нубук – не забувайте користуватися спеціальною пропиткою.

Перегорнули всі глянцеві журнали і переглянули десятки роликів в Youtube? Загляньте на сайт інтернет-магазину Міратон і вибирайте моделі, які носять fashion girls. Фахівці компанії вибрали кращі новинки, презентовані європейськими брендами на останніх модних показах. З Miraton кожна українка відчує себе Королевою стилю.

Зараз ви читаєте новину «Затишна зима сезону 2019/2020: як правильно вибрати жіночі чоботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути