Ексклюзиви
пʼятниця, 17 квітня 2020 20:44

В'язка повертається в моду: тренди суконь на літо 2020
19

Плаття гачком
Плаття гачком
Плаття-тістечко
Плаття з принтом

В'язка, бохо і яскраві принти - такі сукні можна сміливо обирати на теплу пору року. Стиліст і оглядач моди Маргарита Мурадова ділиться трендами суконь, які будуть в моді цього літа.

"В'язані гачком плаття - це дуже теплий спогад, який нагадує дитинство і бабусь, які в'яжуть. Це й тренд нагадує про 1960-70-ті, про час хіпі. Бо це дуже важливий атрибут, який був присутній у культурі хіпі. Цей елемент нагадує про літо, тепло і тропіки. Його можна спокійно привнести у міський гардероб, а не тільки в гардероб для відпочинку. Просто речі, з якими його будете сполучати таку сукню, обирайте більш зібрані. До в'язаного гачком плаття треба взяти не пляжну сумку, а щось більш структуроване. Така сукня дуже самодостатня – що кольорова, що однотонна. Завдяки тому, що в ній присутня структура, вона дуже активна. Такі плаття дуже красиво облягають фігуру. Таке плаття може бути міні, міді, максі", - радить Маргарита Мурадова.

Другий тренд – теж з минулого. "Це сарафани, які схожі на нічні сорочки селянки. Вони на широких лямках, дуже вільні. Без жодного акценту на фігурі, нагадують шатро. Ці плаття дуже комфортні. Особливо красиві вони в льоні. Це дуже красиво і ніжно. Бажано сполучати цю річ з сучасними і неетнічними аксесуарами".

Об'ємні повітряні інфантильні плаття-тістечка в тисячу шарів будуть особливо актуальними після карантину – жартує стиліст:

"Зараз усі мало рухаються. Лише їдять і сплять. Тому плаття без будь-яких акцентів на тілі – вдалий варіант. Насправді ці плаття класно виглядають у сполученні з каблуками чи з чимось грубим – сандалями чи черевиками. Це збалансує надмірну романтичність цього плаття".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обирай яскраве: стилісти розказали про топ-кольорів в одязі на весну

Сукні в стилі бохо теж дадуть змогу сховати зайві кілограми.

"Головне в них – дух свободи, об'ємні рукави, багато кольору і колорблокінг в образі. Найчастіше це довжина максі чи міді. Можна акцентувати талію шкіряним поясом. Стиль бохо компліментарний практично до будь-якої фігури і дуже легко носиться. Таке плаття доволі жіночне і водночас стримане – дуже збалансоване".

Наступний тренд – аскетичний мінімалізм. Однак поданий цікаво – з асиметрією, геометричними формами і вирізами.

"Ідеально для тих, хто хоче трохи урізноманітнити базові речі. Це певна інвестиція в гардероб. Цікава річ потребує менше інших деталей і аксесуарів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 модні сукні для романтичного побачення

Популярними будуть сукні з активним і контрастним принтом.

"Таким платтям не потрібні інші яскраві аксесуари. В гардеробі може біти парочка таких плать. Вони піднімають настрій", - каже фешн-блогер.

У сезонах весна і літо основну тенденцію в питанні кольору можна описати одним словом – веселка.

Дехто вважає, що це неприкритий крок в сторону підтримки ЛГБТ-спільноти, а хтось не бачать ніякого підтексту і просто радіє настільки яскравою гамою барв.

В цьому сезоні популярними будуть перламутровий, фуксія, синій, помаранчевий і золотий. Також варто приділити увагу квітковому і тваринним принтам, ну і звичайно, градієнту.

Зараз ви читаєте новину «В'язка повертається в моду: тренди суконь на літо 2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути