вівторок, 06 вересня 2016 15:20

Вуаль на обличчі та зухвалі сукні - дизайнерські образи набоковської Лоліти
10

Фото: vogue.ua

Особливої уваги 13-го сезону Mercedes-Benz Kiev Fashion Days набув показ весняно-літньої колекції бренду Marianna Senchina. Дизайнер Маріанна Сенчина була визнана кращим дизайнером.

На подіумі розповіли історію про перше кохання набоковської Лоліти. Брюки-кюлоти поєднали з довгим жакетами та блузами з розрізаними рукавами, брючні костюми пофарбували у картинні принти, сукні доповнили рюшами та сіткою.

Увагу акцентували на романтичності та зухвалості образів. Ніжну сукню одягнули поверх білої футболки та прямих джинсів, шкіряні косухи розмалювали квітами та доповнили штанами палаццо. Такий фасон брюк відрізняється вільним силуетом вже від верхньої частини стегна або талії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клітка, спорт-шик та класика: п'ять образів сезону від українця

Головними аксесуарами сезону стали: оксамитові чокери з брошкою, подовжені чокери з рюшами, легка вуаль на обличчя, довга сережка у єдиному екземплярі, чорні капелюхи.

Взуття колекції — класичні туфлі-човники, мюлі прикрашені жабо, тендітні босоніжки з зав'язками або сіткою, босоніжки на грубій платформі та підборах.

Нагадаємо, мюлі - це туфлі на підборах без задників. Носи в сучасних мюлі можуть бути різними: відкритими та закритими, гострими та тупими.

Зараз ви читаєте новину «Вуаль на обличчі та зухвалі сукні - дизайнерські образи набоковської Лоліти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути