пʼятниця, 14 лютого 2014 11:30

У новому відео "Hurricane" гурт The HARDKISS з'явився в образах від більш ніж 10-ти українських дизайнерів

У новому відео "Hurricane" гурт The HARDKISS з'явився в образах від більш ніж 10-ти українських дизайнерів

Український гурт The HARDKISS представив відео "Hurricane", присвячене усім палким прихильникам, з якими учасники групи познайомилися протягом останнього року на концертах. За рік гурт встиг зібрати таку кількість відзнятого матеріалу під час своїх виступів, що вистачило б на повноцінний фільм. "Ми відібрали найяскравіші моменти, і вийшов документальний ролик про життя The HARDKISS за останній рік, який музиканти провели активно та надзвичайно цікаво", – розповідає креативний продюсер гурту та режисер відео Вал Бебеко.

Неординарні музиканти та стиліст гурту Слава Чайка у процесі створення сценічних образів активно співпрацюють з українськими дизайнерами. На кожному концерті та у кліпах часто можна побачити солістку Юлію Саніну, одягнену в яскраве вбрання від українських брендів. "У новому відео на учасниках The HARDKISS можна побачити роботи понад десяти українських дизайнерів, серед яких Podolyan, Bobkova, Burenina, PRZHONSKAYA, MARCHI, Kanevski, Anton Belinskiy, Anna October та інші. Порахувати кількість образів у відео досить складно, їх більш як сорок", – говорить Слава Чайка.

"Реакція глядачів на пісню "Hurricane" така ж – вони чують її вперше, а реагують так, ніби звучить давній хіт, – розповідає фронтвумен гурту Юлія Саніна. – На сьогодні це найдрайвовіша концертна історія в репертуарі The HARDKISS. У такому настрої ми провели 2013 рік. У такому ж бойовому дусі налаштовані провести 2014-й".

Зараз ви читаєте новину «У новому відео "Hurricane" гурт The HARDKISS з'явився в образах від більш ніж 10-ти українських дизайнерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути