четвер, 28 липня 2022 04:00

Усі – від українських брендів: показуємо найстильніші образи Олени Зеленської
5

Перша леді України Олена Зеленська вміє поєднувати вбрання цікаво й трендово.

Дружина президента Володимира Зеленського представляє країну на міжнародному рівні. Тож для неї важливо мати стильний вигляд. Останнім часом Зеленська також вражала яскравими образами, пише УНІАН.

Так, на другому саміті перших леді й джентльменів, що відбувся 23 липня в Києві, перша леді з'явилася в елегантному молочному костюмі від українського бренду The COAT by Katya Silchenko. Доповнила образ прикрасами від Guzema Fine Jewelry і GUNIA Project.

Для промови перед Конгресом Сполучених Штатів Зеленська обрала класичний чорний костюм українського бренду A.M.G. з жилетом. Також додала білі туфлі й прикраси від Gunia Project.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для американського Vogue: Зеленські постали перед об'єктивом Лейбовіц

На зустріч з держсекретарем США Ентоні Блінкеном вдягнула мідісукню кольору хакі від української дизайнерки Лілії Літковської. Прикраси обрала від Gunia Project і Guzema з колекції "2021 Незалежна".

На другому саміт перших леді й джентльменів, що відбувся 23 липня в Києві, перша леді України Олена Зеленська з'явилася в елегантному молочному костюмі
Фото: instagram.com/olenazelenska_officia
Для промови перед Конгресом Сполучених Штатів Зеленська обрала класичний чорний костюм українського бренду
На зустріч з держсекретарем США Ентоні Блінкеном вдягнула мідісукню кольору хакі
Вбрання від Літковської перша леді обрала і для розмови з американським президентом Джо Байденом і його дружиною Джилл Байден
На обкладинці іспанського видання Corriere della Sera з'явилася у стриманій чорній сукні з закритими плечима

Вбрання від Літковської перша леді обрала і для розмови з американським президентом Джо Байденом, його дружиною Джилл Байден і віцепрезиденткою США Камалою Гарріс. Зеленська постала в костюмі блідого жовтого відтінку. Доповнили стриманий образ аксесуари від Gunia Project.

Дружина президента постійно повторює: під час війни одним із своїх завдань бачить інформаційну оборону. І нещодавно вона спілкувалася з італійською газетою Corriere della Sera. Зеленська прикрасила обкладинку. З'явилася у стриманій чорній сукні з закритими плечима і тонким коричневим паском від українського бренду A.M.G.

Зеленська взяла участь у фотосесії для іспанського видання El País. В інтерв'ю наголосила, що Російська Федерація хоче знищити українців.

Дружина президента Володимира Зеленського прикрасила обкладинку. Автором знімків є фотограф Антон Кулаковський. Про розмову з одним з найвпливовіших видань Іспанії Зеленська поділилася в Instagram.

Перша леді спробувала відповісти на запитання іспанських журналістів, як можна пояснити дії росіян. Наголосила, що "це не просто війна, а терор".

Зараз ви читаєте новину «Усі – від українських брендів: показуємо найстильніші образи Олени Зеленської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути