Ексклюзиви
вівторок, 01 грудня 2015 15:35

Українка вразить світ національним костюмом на конкурсі краси
3

Фото: http://tabloid.pravda.com.ua/

20 грудня у Лас-Вегасі відбудеться фінал конкурсу краси "Міс Всесвіт". Представниця України 26-річна Ганна Вергельська готується вразити світ своїм національним костюмом. Він складається з двох суконь. Перша - корсет, друга - тонка сорочка в традиційному українському крої з широкими рукавами зі складками. Довга спідниця доповнена шлейфом.

Головний убір - традиційний для українки вінок світлого кольору, зібраний з елементів плетеної соломки. Також вінок прикрашений квітами.

На сцену дівчина має вийти з рушником із тонкого білого шовку з малюнком "дерево життя" червоного кольору і шовковими кутасами. І, звичайно ж, із традиційним короваєм.

Сукню для учасниці пошили майстри бренду "SVITLO". Використали натуральний шовк, тафту й оксамит. Вінок - із соломи та квітів льону. Костюм прикрашає намисто з коралів, кришталю та традиційного дукачу ручної роботи.

Зараз ви читаєте новину «Українка вразить світ національним костюмом на конкурсі краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути