Ексклюзиви
пʼятниця, 22 липня 2016 12:46

Україна, Франція та Куба: топ-8 модних дизайнів олімпійської форми
15

Мода та спорт вже давно поєдналися. 5 серпня в Ріо-де-Жанейро почнуться ХХХІ Олімпійські ігри. Команди зі всього світу боротимуться за заповітні медалі у формі від відомих дизайнерів.

Великобританія

Британські спортсмени вирушать до Бразилії в формі авторства Стелли Маккартні. Дизайнер вже дуже давно співпрацює з Adidas. Вона досконало знає всі особливості створення спортивного одягу. Маккартні розробила одяг для змагань, урочистий варіант форми та образи для виходів на різні заходи в Олімпійському селищі.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

Куба

Дизайнер Крістіан Лубутен спільно з онлайн-рітейлером SportyHenri створив урочисту форму для спортсменів. У формі поєднали традиційні кубинські мотиви з класичними силуетами та спортивним настроєм.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

Італія

Форма для спортсменів створив італійський дизайнер Джорджіо Армані. Колекцію представили за допомогою атмосферної чорно-білої зйомки.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

Франція

Спортивний та модний бренд Lacoste знову одягнув олімпійську збірну Франції. У формі переважають синій та білий відтінки. Відомий логотип марки у вигляді крокодила убрався в кольори французького прапора.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моделі plus-size представили нову рекламну компанію Nike

Швеція

Форму для олімпійської збірної Швеції придумав найбільший ритейлер H & M. Команда дизайнерів поєднала основні кольори національного прапору з вкрапленнями золота, срібла та бронзи. Це символізує заповітні медалі.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

США

Американські спортсмени за традицією одні з фаворитів літніх Олімпійських ігор. Форму для них створив один з найпопулярніших в країні брендів - Polo Ralph Lauren. Основою колекції стала знаменита футболка-поло в червоному, білому або синьому кольорах в парі з білими брюками або шортами.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

Україна

Дизайнер Андре Тан створив форму для українських олімпійців. Відмінною рисою колекції став авторський принт під назвою "Діамантова Україна". Його виконали з використанням кольорів національного прапора країни. За словами автора, при розробці форми враховувалися найрізноманітніші погодні умови, тому колекція вийшла великою.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

Канада

Дизайнери родом з Торонто - Дін та Ден Кейтени - засновники Dsquared2. Вони розробили форму для канадських олімпійців. Виробництвом зайнявся один з найбільших в країні універмагів Hudson's Bay. Особливу увагу модників в колекції залучили м'які подовжені блейзери червоного або чорного кольорів. Моделі прикрашені символов Канади - кленовим листком.

Автор: vogue.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карлі Клосс активно займається спортом в рекламній кампанії adidas by Stella McCartney

Зараз ви читаєте новину «Україна, Франція та Куба: топ-8 модних дизайнів олімпійської форми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути