вівторок, 21 січня 2020 14:00

Ukrainian Fashion Week оголосив програму

Ukrainian Fashion Week оголосив програму
Фото: Корреспондент.net

Учора, 20 січня, організатори Українського тижня моди оголосили повну програму Ukrainian Fashion Week сезону FW20−21.

Ukrainian Fashion Week, який выдбудеться в Києві 1−5 лютого, пропонує низку оновлень, нових форматів та ключових тем, пише НВ.

"Українська мода - це мода, яка більше не вміщається у старі уявлення про себе. Сьогодні вона формує нові - на різних рівнях і в різноманітних аспектах свого існування. Вона динамічна і перебуває у постійній взаємодії зі світом, вона змінює його і змінюється разом із ним", - кажуть організатори.

Цього сезону акцент буде поставлено на роботи молодих дизайнерів. Уперше за 46 сезонів UFW відкриє показ молодих дизайнерів - Fashion Accelerator Show.

"Зміни - це найкраще. Зміни вимагають зусиль, але витягують із нас ресурс, про який ми не знали. Ті дизайнери, які показуватимуться в лютому, найкраще демонструють ці наші нові сили, нові пріоритети, нове прагнення й нове розуміння української fashion-індустрії", - розповіла на презентації програми засновник та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.

UFW FW20-21 запропонує кілька показів у форматі нон-стоп шоу для того, щоб якомога більше молодих дизайнерів могли представити свої колекції фахівцям та представникам медіа. Започаткована UFW 2003 року платформа New Names представить цього сезону 7 молодих дизайнерів. Також у рамках Тижня моди відбудеться Open Fashion Studio graduate show, яке об'єднає випускні колекції 19 молодих дизайнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паризький тиждень моди: українка пройшлась подіумом разом із Наомі Кемпбелл і Даутцен Крус

Розпочне день саміту портфоліо-ревю брендів, що розробляють та створюють етичну моду. Освітню частину саміту завершать покази українських дизайнерів, які обрали шлях змін у напрямку відповідальної моди, на головному подіумі UFW.

У неділю, 4 лютого, в Києві пройшов другий день Ukrainian Fashion Week. Свої колекції сезону осінь-зима 2018-2019 представили Ludmila KISLENKO, PRZHONSKAYA, Larisa LOBANOVA, J.Perekriostova, GUDU, ELENAREVA і інші. Український дизайнер Олена Рева (ELENAREVA) в новій колекції експериментує з денімом. До неї увійшли широкі джинси із заниженою талією і вільна куртка зі спущеною лінією плечей. У колекцію осінь-зима 2018/2019 також увійшли шифонові сукні з об'ємними рукавами, широкі піджаки і вузькі штани. Дизайнер Людмила Кисленко (Ludmila KISLENKO) - один із перших і найуспішніший дизайнер української моди. Вона сміливо працює з кольором, легко поєднує фактури. Її моделі відрізняються конструктивним рішенням і оригінальними деталями.

Зараз ви читаєте новину «Ukrainian Fashion Week оголосив програму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути