пʼятниця, 17 березня 2017 11:45

У соцмережі висміяли одяг українського дизайнера

У мережі висміяли дизайнерські витвори. Одяг представили ​​в одному з українських нічних клубів. Фотографією з заходу у себе на сторінці опублікувала група у Facebook "Рагу.лі".

На фото зображені п'ять моделей. Одягнені в комбінацію з камуфляжних плащів та яскраво-жовтої тканини з аплікаційними квітами. Голови моделей прикрашені вінками з квітів та сітчастими накидками.

Автор: facebook.com
  Одяг українських дизайнерів висміяли у мережі
Одяг українських дизайнерів висміяли у мережі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські дизайнери створили одяг для ведучих шоу "Євробачення-2017"

У коментарях під знімком користувачі мережі залишили свої відгуки. Також поділилися роздумами щодо вбрання. З чого зроблені образи та що вони нагадують.

"В країні війна, тому про всяк випадок для моделей заготовили маскувальні простирадла. Зате тепер покази можна влаштовувати навіть на полі бою", - зазначив автор поста.

"Якісь колготки на голові, чорт знає що ...", "Мари", "Ох, тут сенс змістом поганяє, автор всього намудрував", - відзначили в обговореннях.

Американець Сідней Праватітін став зіркою завдяки своїм роботам у соцмережі. На сторінці "Siduations" публікує моделей з фешн-показів світових брендів, гостей червоних доріжок та вуличних модників. Дівчат та хлопців переміщує в ситуації, що відповідають їх вбранням.

Зараз ви читаєте новину «У соцмережі висміяли одяг українського дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути