субота, 29 квітня 2017 22:49

У мережі розкрили зірковий секрет ідеальних форм — силіконова підтяжка бюсту
5

Аргиліка Кондітсіс
Фото: mirror.co.uk
Аргиліка Кондітсіс
Аргиліка Кондітсіс з подругою
Бюстгальтер бренду BabyBoo
Бюстгальтер бренду BabyBoo

24-річна Аргиліка Кондітсіс покинула навчання, аби розвивати власний бренд BabyBoo. Навчалася на графічного дизайнера. За її словами, це найкраще рішення, що вона коли-небудь робила.

Спочатку створила колекцію взуття. Згодом випустила лінійку бюстгальтерів, що обіцяють миттєвий подвійний об'єм. Виклала у мережі відео, де показала як працює збільшення. За декілька днів ролик переглянули близько мільйона чоловіків.

Виріб бежевого кольору зверху покритий еластаном. Всередині знаходиться силікон, що щільно прилягає до шкіри без ковзання. Є тільки передня частина, аби можна було одягнути сукню з відкритою спиною. Спереду на бюсту зав'язки. Під одягом стягуються та максимально стискають груди. За рахунок цього створюються подвійний об'єм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блискучі речі - головний тренд зіркових модниць для сезону літо-2017

За словами дизайнера, лише у цьому році продажі збільшилися на 300%. Вироби користуються великою популярності у зірок та молодих дівчат.

Модель у "золотому купальнику" підкорила мережу та стала сенсацією. На сторінці Instagram бренду Black Tape Projec з'явилося відео, на якому оголена дівчина позує на пляжі у блискучих шматочках, що нагадують золото. Дизайнером є американець Джоель Альварес.

Зараз ви читаєте новину «У мережі розкрили зірковий секрет ідеальних форм — силіконова підтяжка бюсту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути