вівторок, 10 березня 2020 14:08

Такі різні штани: чим поповнити гардероб в кінці 2019 року

Такі різні штани: чим поповнити гардероб в кінці 2019 року
В інтернет-магазині invogue.ua можна замовити брендові речі з приміркою і безкоштовною доставкою

Фешн-шоу, присвячені сезону осінь-зима 2019-2020, вразили. Адже дизайнери презентували масу нестандартних рішень. Серед них варто виділити жіночі штани. Такого розмаїття фактур, кольорів і фасонів ми не бачили давно!

Надихнувшись свіжими тенденціями, я вирушила за обновками. Стильні речі від моїх улюблених брендів я знайшла на Invogue.ua. Тут я з легкістю підібрала шкіряні штани, леопардові джоггери від MSGM і шовкові кюлоти від MAX MARA.

Штани в модних тенденціях

У сезоні осінь-зима 2019-2020 будуть актуальні такі рішення:

1. Чорні шкіряні штани. Це основна осіння покупка, адже така річ відноситься до категорії маст хев. Дизайнери стирають обмеження щодо вибору фасону. Висока або низька талія, класика або джоггери - вирішувати вам.

2. Брюки-палаццо. Вони стрімко увірвалися в моду, і залучають свободою рухів. Вибір відтінку і матеріалу не настільки принциповий. Дизайнери представили як трикотажні, так і вовняні рішення.

3. Джоггери. Вони підкреслюють талію і роблять акцент на стегнах. Такі штани подарують комфорт під час прогулянок.

4. Укорочені моделі. Такі речі не здають позицій, і впевнено переходять в наступний сезон. Тому не варто ховати їх в шафі.

Не втрачають популярності і скінні та класичні брюки, які полюбилися багатьом. Ці тренди представлені в свіжих колекціях від провідних брендів, включаючи Max Mara, Kenzo, Versace, Sportmax і ін.

Трояндові відтінки

"Феєрія відтінків і нестандартних принтів" - так можна охарактеризувати колірну гамму сезону осінь-зима 2019-2020. Найбільш трендовими вважаються такі забарвлення:

1. Монохром. При цьому варто вибирати модні кольори: перець чилі, червоний велосипед, фруктовий голуб, персиковий крем, Едем, кам'яниста дорога, темний чеддер або сіро-блакитний камінь.

2. Клітка. У нових колекціях домінує шотландка, виші і гленчек. Також дизайнери пропонують авторські штани в клітку з неординарними елементами.

3. Яскравий принт. Сьогодні в тренді абстракція, геометрія, вензелі та анималистика. При цьому важливо вибирати помітні відтінки, які виділяються і привертають увагу.

Багато брендів пропонують штани в сріблястому кольорі, зі смужками та флористичними мотивами. Такі рішення також актуальні. Адже основна тенденція сезону осінь-зима 2019-2020 - це вибір, який відповідає вашій індивідуальності.

В інтернет-магазині invogue.ua можна замовити брендові речі з приміркою і безкоштовною доставкою.

Зараз ви читаєте новину «Такі різні штани: чим поповнити гардероб в кінці 2019 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути