вівторок, 12 березня 2019 18:17

Стиліст розповіла про весняні тренди в стрижках
5

З настанням весняного сезону не лише в гардероб, але і в зачіски прийшли нові тренди
Фото: fakty.ua
З настанням весняного сезону не лише в гардероб, але і в зачіски прийшли нові тренди
З настанням весняного сезону не лише в гардероб, але і в зачіски прийшли нові тренди
З настанням весняного сезону не лише в гардероб, але і в зачіски прийшли нові тренди
З настанням весняного сезону не лише в гардероб, але і в зачіски прийшли нові тренди

З настанням весняного сезону не лише в гардероб, але і в зачіски прийшли нові тренди.

Нові тенденції в стрижках описала одеська стилістка, кількаразова призерка міжнародних чемпіонатів з перукарського мистецтва Вікторія Врадій, пишуть "Факти".

Популярні стрижки з чубчиком. Каре - одна нестаріючих форм. Важливо тільки правильно підібрати довжину. Довжина повинна бути комфортною. Носити каре потрібно з прямим проділом - це один із трендів весни 2019 року. Коротка стрижка може бути скомбінована з подовженими пасмами. Такий контраст дозволить виглядати яскраво і нестандартно. Любителям перебувати в центрі уваги підійде оригінальна геометрична стрижка.

Для варіантів на довге волосся, цієї весни актуальні зачіски з косами і пучками - як в нижній частині потилиці, так і високими. Кожна дівчина зможе знайти для себе той варіант, який їй підійде. На середній довжині волосся гарно виглядають креативні асиметричні стрижки. Асиметрія дозволяє скорегувати форму обличчя, а також завуалювати деякі недоліки в зовнішності. Багатьом подобається градуйоване каре. Виконується така стрижка на базі класичного каре, але нижній зріз має багатоярусну фактуру. Також можна "пограти" з довжиною бокових пасм і чубчиком.

Чубчик набік, який була популярний два роки поспіль, відходить у минуле. На зміну приходить короткий, до середини чола. Він відкриє очі і брови. Один із трендів - акцент в зоні чубчика. Наприклад, можна виділити іншим кольором його частину.

Один зі свіжих трендів - мокре укладання, коли волосся зачісується назад. Красиво виглядають природні локони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнери показали трендові образи цієї весни

У чоловіків можуть бути ультракороткі з елементами геометрії стрижки. Можливі середньої довжини з пасмами, що вільно спадають. Актуальною є й довгий чубчик. Він може бути як прямий, так і асиметричний. Важливо, щоб чоловіча зачіска не виглядала прилизаною. Нехай буде трохи недбалою.

"Велосипедки перетворились з мікро-тренду в повноцінний тренд. Вони вже не елемент спортивного одягу - тепер це повноцінний предмет гардеробу для життя. Поєднуйте їх з піджаком чи довгою блузою з паском", - порадила дизайнер Олена Голець в коментарі УНН.

Ще один must have цього сезону, на думку Голець, – це об'ємні комбінезони, схожі на робочі. Вони мають бути вільного крою і з кількома кишенями.

Зараз ви читаєте новину «Стиліст розповіла про весняні тренди в стрижках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути