понеділок, 12 жовтня 2020 10:15

Шанувальники активного відпочинку обирають костюм Norfin Feeder

Шанувальники активного відпочинку обирають костюм Norfin Feeder
Зимовий костюм Norfin Feeder складається з напівкомбінезона і куртки

Забезпечити захист від хвороб під час поганих погодніх умов можуть не тільки міцний імунітет та медичні маски. Із наближенням холодів, варто подбати про теплий одяг. Ще краще придбати хороший зимовий костюм.

Найкращим варіантом є Norfin Feeder – універсальний комплект, який можна носити взимку, холодною весною і дощовою осінню. Забезпечує комфорт при температурі повітря до -10°C. Утеплювач HOLLOFIL добре зберігає тепло, не додаючи зайвого об'єму. Він також є водонепроникним, тому добре підходить для рибалок.

Складається костюм із напівкомбінезону та куртки. Напівкомбінезон надійно захищає спину від холоду і вологи. Має функціональні кишені в зоні талії - зручні для користування сидячи. На штанинах напівкомбінезона є блискавка з клапаном на застібці "велкро" для обхвату будь-якого виду взуття.

Куртка має знімний на блискавці капюшон з можливістю регулювання прилягання. Зовнішні манжети куртки і брюк не сковують рухів, так як регулюються не тільки еластичною стрічкою, а й затяжками з "велкро".

Додатковим аксесуаром є знімний фартух. Він особливо цінний для рибалок.

Костюм виглядає сучасно і стильно. Це не основне на рибалці, але приємне доповнення. Двоколірна куртка контрастних кольорів поєднана з однотонними штанами. До них легко підібрати взуття, головний убір та інші аксесуари. Доповнюють зовнішній вигляд і кишені. Для безпеки власників костюма в умовах поганої освітленості біля доріг, одяг оздоблений світловідбиваючими вставками.

Підібрати костюм можна на людей будь-якого віку та статури. Виготовляють його у розмірному ряду від маленького S до великого XXXL. Додатково можна регулювати об'єм штанів.

Зручність і багатофункціональність такого одягу припаде до смаку будь-якому рибалці, мисливцю чи шанувальнику інших активних видів зимового відпочинку.

Виріб легко переться в пральній машині, швидко сохне і не втрачає своїх форм та зовнішнього вигляду.

Коштує такий зимовий костюм не дорого, але його якість дуже висока. Ця річ відпрацьовує кошти витрачені на неї і власники залишаються задоволеними.

Дану модель можна недорого придбати в офіційному магазині norfin.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Шанувальники активного відпочинку обирають костюм Norfin Feeder». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути