неділя, 30 грудня 2018 05:25

Розповіли секрети, як вибрати нижню білизну

Розповіли секрети, як вибрати нижню білизну
Потрібно правильно обирати нижню білизну

Щоб правильно обрати нижню білизну, потрібно звернути увагу на розмір, вибирати з натуральних тканин, звернути увагу на фасон і форму нижньої білизни, зробити акцент на кольорі та поміряти перед покупкою.
Визначте свій розмір грудей, чашечки і стегон. Якщо до 2 розміру, можна сміливо вибирати легку мереживну білизну на тонких бретельках. Якщо 3 розміру і більше, потрібно обирати бюстгальтер ыз м'якими чашечками і широкими щільними бретелями.
Вибирайте білизну з натуральних тканин. Це може бути бавовна або шовк.
Якщо маєте великі груди, варто брати бюстгальтер ыз кісточками. Якщо маленькі, вибирайте моделі без кісточок або з ефектом пуш-апу. При виборі трусиків зверни увагу на універсальні моделі: трусики-сліпи або боксери, говорить cikavosti.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які прикраси модно носити взимку

Колір можна вибирати під колір шкіри.
Завжди міряйте. Подивіться, чи не здавлює груди бюстгальтер. Якщо він не залишає слідів на тілі та ідеально підкреслює груди, тоді вибирайте саме його. Труси потрібно вибирати, виходячи з таких же правил: якщо ж вони здавлюють стегна або ж, навпаки, бовтаються, тоді краще поміняти їх на розмір більше чи менше.

Вибрати розмір можна на бирках від білизни — на них завжди вказані дані, які знадобляться при покупці. Якщо на бірці бюстгальтера бачите щось схоже на: 65В, 80С або 75D, то на правильному шляху. На бірках нижньої частини комплекту шукайте такі позначення: M, L, XL, XXL.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли секрети, як вибрати нижню білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути