середа, 10 травня 2023 01:50

Розкішні весільні сукні 2023: головні тренди для запаморочливих образів
8

Весільна мода останніми роками змінилася.

Окрім класичних вінчальних силуетів, бренди пропонують нареченим набагато більше образів у будь-якому стилі, пише Vogue.

У цьому весняно-літньому сезоні дизайнери роблять ставку на весільні сукні з делікатних матеріалів, що окреслюють фігуру. Також образи з об'ємними рукавами, сукні, декоровані бантами різних розмірів, та мерехтливе вбрання.

У центрі уваги опинилися білі брючні костюми, весільні сукні в блакитних відтінках, образи з асиметричною лінією декольте та вінчальні сукні з квітчастими аплікаціями.

Банти
Фото: vogue.ua
Об'ємні рукави
Делікатні тканини
Асиметричні декольте
Квітчасті аплікації

Банти

Цього року в моді сукні з унікальними деталями. Банти стали особливим елементом декору, який прикрашає сукні на талії чи шлейках. Окрім того, банти навіть довершують фату.

Об'ємні рукави

Уже не перший рік об'ємні рукави прикрашають весільні сукні. Ще принцеса Діана 1981 року обрала вінчальний образ з пишними рукавами, ніби зсередини наповненими повітрям. Цей тренд буде актуальним і в цьому сезоні.

Делікатні тканини

У моді цього сезону ніжні сукні з делікатних матеріалів, які мають вишуканий та елегантний вигляд. Це може бути класична силуетна сукня з довгими рукавами або ж напівпрозора сукня з делікатної сітки.

Асиметричні декольте

Асиметрія завжди додає цікавинки навіть найпростішому образу. Бренди вдалися до асиметрії в лінії декольте, оголюючи плече та ключицю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перлове, паперове та олов'яне: як називають річниці весіль та що на них дарують

Квітчасті аплікації

Класика весільної моди – квітчасті мотиви на сукнях. У цьому сезоні вони набули нового прочитання. Бренди переосмислили флористичні дизайни й запропонували великі аплікації на весільних сукнях.

Сяяння

Мерехтливі образи раніше використовували для вечірніх виходів, а тепер цей тренд дістався до весільних суконь.

Брючні костюми

З кожним роком все більшає наречених, які відмовляються від традиційних бальних суконь та роблять ставку на практичні брючні костюми. Жінки зазвичай обирають білі костюми, які можна одягнути і після урочистої церемонії.

2022-й рік був багатий не лише на зіркові розлучення. Чимало світових знаменитостей 2022 року пішли під вінець. Одні брали шлюб таємно, інші влаштовували гучні святкування.

Gazeta.ua пропонує пригадати найяскравіші весілля минулого року, які обговорював весь світ.

Зараз ви читаєте новину «Розкішні весільні сукні 2023: головні тренди для запаморочливих образів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути