середа, 03 травня 2017 12:04

Розкіш діамантів: кращі ювелірні прикраси Met Gala-2017
14

Діана Крюгер
Фото: vogue.ua
Дакота Джонсон
Міранда Керр
Адріана Ліма
Ріта Ора

У Нью-Йорку пройшов щорічний бал американського Інституту костюма Met Gala-2017. Захід відбувся у музеї мистецтв Metropolitan. Цьогорічна виставка та бал присвячені одній з головних японських авангардисток - Рей Кавакубо.

Червона доріжка була переповнена зірками, що позували у вишуканих вбраннях та яскравих образах. Сукні та костюми красуні доповнили аксесуарами, ідеальним макіяжем та зачісками.

Зірка "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон прийшла у чорному платті з об'ємними квітами. Яскравості додала за рахунок сережок. Обрала великі ізумруди з діамантами від бренду Cartier . Модель Міранда Керр також виявилася прихильницею цієї марки. Для свого образу підібрала структурний геометричний браслет, велику каблучку та сережки-сфери, що усипані дорогоцінним камінням. Співачка Ріанна віддала перевагу сережкам від Chopard . Виконані у формі квітів чорного огранювання з великими пелюстками. Усипані рожевим камінням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі показали колекцію ювелірних прикрас для Каннського кінофестивалю

Пропонуємо вам переглянути добірку кращих ювелірних прикрас Met Gala.

Американська співачка Ріанна стала обличчям ювелірного Будинку Chopard. Долучилася до дизайну колекції Rihanna Loves Chopard. Складається з дев'яти ювелірних виробів. Натхнених островами та пишними садами Барбадосу. Пронизаних духом місцевого карнавалу.

Зараз ви читаєте новину «Розкіш діамантів: кращі ювелірні прикраси Met Gala-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути