четвер, 16 вересня 2021 10:06

Андре Тан назвав п'ять помилок, які вб'ють стиль цієї осені
5

Не порушуйте правила багатошаровості.
Фото: @andre_tan_official
Обирайте кольорі колготи або з принтом.
Додайте в образ яскравий елемент.
Не бійтесь експерементувати з одягом. За основу беріть базові речі.
Дайте свободу та повітря між речами та вашим тілом.

Український дизайнер Андре Тан розповів, які модні звички вб'ють стиль цієї осені.

Відповідний пост він опублікував в Instagram.

Порушення правил багатошаровості. Перший шар вашого образу не повинен бути щільнішим за другий. Образ виглядатиме неохайним. Андре Тан порадив під низ одягнути приталений кардиган, а зверху куртку, жилет або стильний плащ. Так контраст фактур виглядатиме виграшно.

Чорні колготи – не панацея. "У поєднанні чорних колгот та всіх речей в гардеробі вам не можна виходити з дому. А ось кольорові колготки й колготки з принтами - хіт сезону. Чорний щільний капрон з розсипом білих горошків, ромбоподібна клітина, коса смужка на мікрофібрі або просто яскрава пара - варіантів безліч", - прокоментував дизайнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виручить сукня-плащ: стильні поради на осінь

Чорний монолук – осіння депресія. Восени краще розбавити нудні сірі або чорні образи яскравими елементами. Замість покупки чорного жакета придбайте яскраву шапку. Це переверне ваш образ з ніг на голову.

Страх експериментів. "Експериментуючи, рекомендую спиратися на класичні речі простого крою. Якщо ви зробите все грамотно, предмети гардероба не перебиватимуть один одного і не вибиватимуться із загальної концепції лука. Тренуйте надивленість", - додав Андре Тан.

Досить все заправляти. Заправлені речі не роблять вашу фігуру стрункою, а навпаки. Нехай ваш светр сидить навипуск і вільно, тоді пропорції фігури будуть врівноважені. Завдяки правильній довжині спідниці, до середини ікри, таке поєднання особливо актуальне в кежуал-образах.

Вузькі джинси та легінси знову повернулись у моду цього сезону. Також актуальний кльош та "дранина", розповіла стилістка Соня Горчакова. Серед наймодніших моделей 2021-2022 - широкі джинси. Це можуть бути прямі, багі, кльошені від стегна, мішкуватий крій.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан назвав п'ять помилок, які вб'ють стиль цієї осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути