середа, 29 серпня 2018 05:25

Показали наймодніші осінні зачіски 2018 року
7

Відтінки рожевого будуть модними цієї осені
Фото: /ukr.media
Відтінки коричневого будуть модними цієї осені
Відтінки коричневого будуть модними цієї осені
Відтінки коричневого будуть модними цієї осені
Відтінки коричневого будуть модними цієї осені

Каштановий, попелястий та рожевий - такі кольори волосся будуть модними восени 2018 року. Також популярним залишиться омбре, баляж та каліфорнійське мелірування.

Карамельний відтінок підійде практично всім. Його варто використовувати як основний колір або ж на кінчиках. Модні техніки омбре та баляж додадуть волоссю необхідний об'єм, пише ukr.media.

Каштановий колір волосся буває різним. Треба вибрати відтінок, який поєднуватиметься із зовнішністю. Цієї осені можна зупинитися на холодному підтоні. Іноді він може мати сірий або попелястий відтінок

Попелястий, або сірий відтінок відмінно виглядає на блонді або темному волоссі. Можна використовувати його як основний колір або зробити модний контраст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На піку популярності принт у клітинку і багатошаровість" - дизайнери дали поради на осінній модний сезон

Рожевий - один із трендів 2018 року, який переходить з сезону в сезон. Змінюється тільки інтенсивність відтінку. Літня інтенсивність змінюється на ніжні осінні переходи.

Цієї осені в тренді буде класичний манікюр. Розбавити звичні тона і форми можна за допомогою блискіток. Такий акцент на одному-двох пальцях дозволить почуватися гармонійно і на святковому заході, і на роботі.

Зараз ви читаєте новину «Показали наймодніші осінні зачіски 2018 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути