субота, 25 липня 2020 22:46

Назвали трендовий колір манікюру на серпень

Назвали трендовий колір манікюру на серпень
Лавандовий манікюр у різних відтінках буде модним в серпні. Фото: pixabay

Лавандовий, бузковий та інші подібні відтінки будуть модними у серпні 2020 року.

Тому експерти розповіли про варіанти манікюру з таким покриттям, пише "Апостроф".

Лавандовий колір дуже добре поєднується з білим і фіолетовим. Тому практично будь-які візерунки і декорації в такій колірній гамі будуть виглядати красиво і стильно. Однотонне покриття трендового відтінку теж буде модним в серпні цього року. Лак слід наносити акуратно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти порадили зачіски для волосся кольору лаванди

Оригінальне і ефектне рішення - французький манікюр омбре. Це хороший варіант дизайну як на кожен день, так і для якогось заходу. Ще одна ідея незвичайного французького дизайну - геометричні фігури. Такий варіант нанесення люблять багато зірок, наприклад, представниці сімейства Кардашьян.

Лавандовий манікюр прекрасно виглядає з різними блискітками. Їх можна додати на один або кілька нігтів, легко посипати поверх всього дизайну, або зробити невеликі акценти біля основи.

Металік і перламутр досі в моді, тому їх можна сміливо продовжувати використовувати і в серпні. З бузковим і лавандовим такі ефекти виглядають особливо ніжно і елегантно.

Манікюр з принтом або малюнком теж в тренді. Найкраще вибирати світлі кольори для нанесення візерунку на лавандовий лак. Але можна експериментувати і з більш темними, якщо покриття матове.

Останнім "писком" моди є мінімум кольору на нігтях. Перевагу віддають або прозорому лаку, або камуфляжному. Дизайну теж мінімум - тонкі смужки або крапельки біля основи нігтя. Нині у тренді також аля-французький манікюр. Тільки замість білого лаку на відрослий край нігтя наносять кольоровий, металік або шимер.

Зараз ви читаєте новину «Назвали трендовий колір манікюру на серпень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути