пʼятниця, 25 вересня 2020 23:46

Назвали трендові головні убори на осінь

Назвали трендові головні убори на осінь
Одним з головних трендів є берет. Фото: pixabay

З приходом осені треба подумати про теплий модний образ.

Серед основних аксесуарів - головні убори. Що ж буде актуальним восени 2020 року пише "Вона".

Одним з головних трендів є берет. Наймоднішими варіантами, як і раніше є шкіра і фетр. Але дизайнери запропонували і стильні новинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінь-2020: які базові речі мають бути в гардеробі на цей період

Косинки, хустки, бандани – головні героїні подіумів на модних показах осінь – зима 2020-2021. Витоки у трендів абсолютно різноманітні: це і данина фемінізму, і моді сімдесятих, і згадка про дев'яності. Як би там не було – хустка, зав'язана, як у радянської комсомолки 20-х – саме той аксесуар, який потрібен сьогодні.

Об'ємний кашкет з козирком – деталь, яка може виглядати дуже свіжо і цікаво, особливо на молодих дівчатах. Модний кашкет цієї осені – м'який, об'ємний, однотонний, практично без декоративних елементів. У наших місцевих реаліях, головне , знайти модель не схожу на ту, що носять тітоньки – тобто, не жорсткої форми, без різних брошок, аплікацій та інших надмірностей.

Вуаль вже поверталася в повсякденне модне меню кілька років тому. Це повернення поєднувалося з грою на контрасті: спортивна шапка біні з несподіваною вуаллю. Сьогодні вуаль знову на подіумах, тільки цього разу в дуеті з класичними капелюхами і панамами. Приклад – у Maison Margiela і Christian Dior.

Без капелюха цієї осені також не обійтись. Ремінісценція абсолютно різних класичних варіантів – широкополі панами початку двадцятого століття, "капелюхи Зорро", капелюх-дзвіночок, звична Федора – і інші варіанти з фетру та вовни. Надихнутися можна в колекціях багатьох дизайнерів від Burberry до Alberta Ferretti.

В моді цієї осені будуть вироби з латексу, шматочків шкіри або з китицями. За словами експертів, коронавірус вплинув на фантазію дизайнерів. Хтось засумував і створив колекцію в темних кольорах, а хтось вирішив прикрасити сірі будні яскравими кольорами. Тому зараз в тренді будуть речі чорного і червоного кольорів. Але варто пам'ятати, що з'єднувати їх не варто.

Зараз ви читаєте новину «Назвали трендові головні убори на осінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути