неділя, 04 жовтня 2020 23:46

Назвали типові помилки осіннього гардеробу

Назвали типові помилки осіннього гардеробу
Багато модниць з приходом осені вважають, що всі яскраві речі потрібно заховати глибоко в шафу і дістати все чорне, сіре і коричневе. Фото: pixabay

Деякі модниці можуть навіть восени продовжувати носити літні речі або аксесуари і це виглядає безглуздо.

Інші впадають в крайність - одягаються в усе сіро-чорне, а потім скаржаться на депресивних людей навколо, пише "Апостроф".

Одна з найпоширеніших помилок в осінньому підборі гардеробу- одяг не за погодою. Дівчата не відразу ховають всі літні речі подалі в шафу, адже вдень ще буває досить тепло. Деякі вважають, що якщо поверх легкої сукні накинути масивне пальто, то це не вплине на весь образ в цілому. Однак стилісти не рекомендують носити літні речі восени і тим більше поєднувати їх з осінніми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали трендові головні убори на осінь

Поєднання декількох принтів і кольорів в одному образі -це також помилка. Якщо ви хочете виглядати стильно, найкраще підібрати образ в одній кольоровій гамі або ж поєднати не більше трьох кольорів. Особливо акуратно слід бути з принтами - в одному образі не варто поєднувати блузу в квіточку і леопардову спідницю, або ж картатий піджак і лонгслів у горошок.

Багато модниць з приходом осені вважають, що всі яскраві речі потрібно заховати глибоко в шафу і дістати все чорне, сіре і коричневе. Це одна з помилок. Восени, та й взимку, можна виглядати стильно, грамотно поєднуючи речі різних кольорів. Звичайно, практично мати верхній одяг темного кольору, але його завжди можна розбавити яскравими аксесуарами.

Велику увагу слід приділити вибору взуття на осінь. Необхідно враховувати, що восени, швидше за все, буде дощова погода, тому не забувайте про якість взуття, матеріали, з яких воно пошите. Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити свій осінній гардероб, купіть практичні і модні в цьому сезоні лофери .

Літні аксесуари - теж поширена помилка. Особливо це стосується пляжних сумок і клатчів з морською або квітковою тематикою. Якщо вам подобаються зручні великі сумки - виберіть собі однотонний шоппер.

В моді цієї осені будуть вироби з латексу, шматочків шкіри або з китицями. За словами експертів, коронавірус вплинув на фантазію дизайнерів. Хтось засумував і створив колекцію в темних кольорах, а хтось вирішив прикрасити сірі будні яскравими кольорами. Тому зараз в тренді будуть речі чорного і червоного кольорів. Але варто пам'ятати, що з'єднувати їх не варто.

Зараз ви читаєте новину «Назвали типові помилки осіннього гардеробу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути