субота, 10 жовтня 2020 23:46

Назвали модні трикотажні речі, які мають бути в осінньому гардеробі

Назвали модні трикотажні речі, які мають бути в осінньому гардеробі
Цього сезону в тренді найрізноманітніші моделі суконь. Фото: pixabay

Восени час носити затишні, теплі, комфортні речі з трикотажу.

Стилісти рекомендують придбати у цьому сезоні певні фасони і види трикотажного одягу, пише "Вона".

Одним з трикотажних трендів є кроп-топи, які модні ще з літа. Восени стають частиною багатошарових комплектів. Носити їх можна з тонкими водолазками, футболками та сорочками. Доповнюємо такий аутфіт брюками або джинсами прямого крою, з високою талією, або спідницею-олівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що одягати до різного фасону спідниць

Також модні жилети з трикотажу – в тренді вже пару сезонів. Цієї осені вибирайте моделі з геометричним малюнком. Носити жилети стилісти рекомендують з сукнями, брюками в клітинку або спідницями-плісе.

Брючні костюми з трикотажу - універсальний варіант, який виручить в будь-якій ситуації. У такому костюмі можна піти на роботу або на прогулянку з дитиною. Для того, щоб створити максимально комфортний образ доповнюємо його водолазкою в тон і кросівками.

Кнікерси – це трикотажні шорти. Вони набули популярності завдяки Instagram-інфлюенсерам. Ходити в таких по українських вулицях, напевно, не варто. Але придбати можна придбати їх, щоб носити вдома. А якщо ви любите спортивний стиль, то зверніть увагу на об'ємні спортивні шорти. Їх можна носити до жовтня.

Цього сезону в тренді найрізноманітніші моделі суконь. Міні, що підкреслюють фігуру, оверсайз.Моделі середньої довжини, які підходять для будь-якого випадку. Вибираючи сукню з трикотажу, зверніть увагу на щільність тканини.Тонкий трикотаж підкреслює недоліки фігури. Тому вибирайте щільний трикотаж. Головні відтінки сезону – бордо, винний, бежевий, карамель, Кемел.

Кардигани – ідеальний варіант для осені. В тренді кардигани абсолютно різних моделей.Якщо ви хочете придбати трендову річ, тоді зверніть увагу на моделі з об'ємними рукавами з натуральних матеріалів.Також на піку популярності облягаючі кардигани в стилі 2000-х.Їх рекомендують носити зі спідницями, джинсами, брюками і сукнями.

Дизайнери пофантазували і поставили модниць перед складним вибором. Вони створили добірку образів, які будуть в моді цієї осені. В тренді светр з високим коміром. Варто звертати увагу на те, що він повинен не облягати навколо вашої шиї, а бути вільним. Ідеальний варіант - це комір на замку.

Зараз ви читаєте новину «Назвали модні трикотажні речі, які мають бути в осінньому гардеробі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути