Ексклюзиви
неділя, 17 січня 2021 23:46

Назвали джинсові речі, які повертаються в моду

Назвали джинсові речі, які повертаються в моду
Декоровані джинсові куртки також в тренді. Фото: pixabay

Не секрет, що модні тенденції циклічні.

Зараз популярним стає те, що носили в давнину, пише theLime.

Джинси - не виняток, в моду повертаються також старі ексемпляри. Одним з таких є "варені джинси", які були актуальними у 80-х, але в СРСР їх не можна було купити. .Зараз у моду повертаються такі джинси, або як їх ще називають з ефектом мармуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніяких пуховиків - назвали головний тренд зими

Декоровані джинсові куртки також в тренді. Така куртка без підкладки - надзвичайно зручна річ. Її можна носити як влітку поверх простої футболки, так і восени поверх светра. Взимку її можна одягти під парку або навіть пальто. Повертаються джинсові куртки з вишивками, аплікаціями, заклепками, декором у вигляді мережива, бахроми, бісеру та страз.

Джинси-банани, які у 80-х на були піку популярності, світло-блакитного кольору широкі зверху, зі складками на поясі й завужені до низу. Також їх було модно підвертати внизу на манжет. Такі джинси називалися джинсами-бананами. Тепер можна вибрати мом-джинси, бойфренди, джинси слоучі і т.д., які є "нащадками" популярних джинсів-бананів.

В новому модному сезоні корсет став надзвичайно популярним. Він додає в образи романтизму, тому фахівці радять іноді його одягати, пише Elle.Корсети є настільки модними, що їх демонструють навіть у чоловічих колекціях. Дизайнери придумали, як зробити корсети більш зручними і забрали металеві рамки або дерев'яні вставки, які сковували рухи.

Зараз ви читаєте новину «Назвали джинсові речі, які повертаються в моду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути