пʼятниця, 16 липня 2021 08:46

Можна вдягати все: дизайнерки вразили несподіваними рекомендаціями

Можна вдягати все: дизайнерки вразили несподіваними рекомендаціями
Інна та Світлана Капранови дали модні поради. Фото надане Інною Капрановою

Багато жінок живуть стереотипами і бояться навіть міряти нові для себе моделі одягу, стверджують дизайнерки Інна та Світлана Капранови. Сестри заснували бренд жіночого одягу dVVi kapranova&kapranova.

"До прикладу, кожна друга жінка вважає, що кюлоти (укорочені штани вільного крою. - Gazeta.ua) візуально "ріжуть" ноги. Але коли приміряють, то насправді їм пасує така модель. Так само кажуть, що не підходить білий колір. Але так не буває. Просто треба підібрати правильний відтінок",- розповідає кореспонденту Gazeta.ua Світлана.

Дизайнерки радять обирати не надто обтислі речі.

"Звісно, over size не всім підходить, але в одязі має бути повітря. Джинси не повинні бути обтислими. Краще їх взяти на розмір більшими",- додає Інна.

Головне відчувати себе впевнено і комфортно в тих речах, які ви обрали.

"Зараз класні часи – можна одягати все, просто дозвольте це собі. Немає такого, що в якомусь віці чогось не можна носити. Водночас хотілося б, щоб наші жінки іноді дивились навколо і поважали себе. Буває іде гарна дівчина, але в речах, які вже років 10 ніхто не носить. Щоб виглядати стильно, не обов'язково купувати речі в дорогих бутіках, але варто навчитися бачити себе очима інших людей", - радить Світлана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренд є: зірки вражають вбраннями з квітковим принтом

​​​​​​​Аксесуари - це топова річ, яка доповнює і робить ефектним навіть найнудніший образ. Українські виробники створили найтрендовіші універсальні ланцюжки й каблучки. Масивний ланцюжок із кулоном із нової колекції Yastreb і Yakush завдяки кольоровим каменям додасть незвичності образу.

Зараз ви читаєте новину «Можна вдягати все: дизайнерки вразили несподіваними рекомендаціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути