понеділок, 02 липня 2018 12:46

Мокрі губи і кольорові стрілки: візажисти назвали 5 модних новинок

Мокрі губи і кольорові стрілки: візажисти назвали 5 модних новинок
Цього літа увійшли в моду кольорові стрілки в макіяжі Фото: zhinku.info

Провідні макіяж-артисти планети назвали ключові відтінки і техніки в макіяжі сезону літо 2018, які стануть вдалим доповненням стильного літнього beauty-образу.

Літній макіяж буде не нудним, але ультраспрощеним, відзначають візажисти. Називають соковиті, але водночас максимально "невагомі" відтінки головними модними кольорами сезону, пише НВ Style.

Пропонуємо ознайомитися з головними трендами в модному макіяжі сезону літо 2018, які допоможуть створити натуральний образ із зухвалим актуальним акцентом.

Ненудні стрілки

У тренді яскраві стрілки. Макіяж-артисти рекомендують віддавати перевагу бірюзовим, ніжно-рожевим, фіолетовим, жовтим і помаранчевим відтінкам лайнерів.

Багато хайлайтера

Хайлайтери як і раніше не виходять з моди, але якщо торік візажисти рекомендували використовувати їх "дозовано", то в цьому сезоні актуальний ефект максимально неприкритого блиску. Ще один трюк, який активно використовують візажисти в літньому макіяжі - хайлайтер під очі, що імітує вологий блиск шкіри. Це дозволить приховати сліди втоми, відвернути увагу від синців під очима і при цьому виглядати ефектно.

Мокрі губи

Матові помади - абсолютний антитренд літа 2018. На зміну їм прийшли вологі прозорі блиски, невагомі глянцеві покриття для губ у ніжно-рожевих відтінках і прості зволожуючі бальзами з легким шиммером.

Срібний лайнер

Ще один абсолютний тренд літа 2018 - срібний лайнер. На думку фахівців, срібло в макіяжі очей - універсальний і непретензійний відтінок. Він стане відмінним завершальним штрихом як вечірнього мейкапу, так і повсякденного офісного beauty-образу. А ось від гламурного золота в цьому сезоні експерти рекомендують відмовитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Набір жіночих прикрас коштував більше, ніж будинок чи пара волів" - Марі Сіммон

Склеєні вії

Довгі і чорні вії в моді, але в візажисти радять "обгрейдити" їх легким у виконанні ефектом "як після води". Склеєні вії - тренд зухвалий, але використовувати його рекомендують не тільки на відпочинку, і не тільки з особливої ​ нагоди. Зокрема, візажисти впевнені, що він гармонійно впишеться в офісний макіяж, проте в цьому випадку слід відмовитися від використання тіней і лайнеру.

Публикация от @chadwoodhair

Цієї осені в моду знову увійдуть тренчі і клітинка. Тренди майбутнього сезону продемонстрували у рекламному кампейні осінньо-зимової колекції одні з найвідоміших і високооплачуваних моделей сучасної індустрії моди Белла Хадід і Кендалл Дженнер.

Зараз ви читаєте новину «Мокрі губи і кольорові стрілки: візажисти назвали 5 модних новинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути