четвер, 12 січня 2017 17:31

Модний бренд представив колекцію суконь нового сезону
10

Фото: vogue.ua

Модний Будинок Valentino представив нову колекцію Pre-Fall 2017 в Нью-Йорку. Акцент сфокусували на денному гардеробі у вигляді легких суконь.

"Важливо, щоб повсякденний одяг був трохи більш казковим. Тоді чудеса точно трапляться з вами", - пояснив свою ідею дизайнер.

На подіум моделі вийшли у вбраннях з квітковим принтом довжиною до коліна. На верх накинули строкаті пальта, шуби з масивними комірами та візерунками. Образи доповнювали практичні чоботи-ботфорти чорного, коричневого та бордового кольорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зелений та оранжевий пітон - модне забарвлення нового літнього сезону

У вечірній частині колекції з'єдналися відгомони вікторіанської епохи з високими комірами та об'ємний квітковий декор. Деякі моделі нагадували класику червоних доріжок - паєтки та блискітки в поєднанні з глибокими вирізами та яскравими відтінками.

Стиль бохо-шик продовжує домінувати в колекціях італійського бренду Roberto Cavalli. Нову рекламну кампанію представила модель Стелла Максвелл. Відома як один з "ангелів" Victoria's Secret.
Зараз ви читаєте новину «Модний бренд представив колекцію суконь нового сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути