Ексклюзиви
пʼятниця, 11 листопада 2016 16:46

"Меланія спробує завоювати титул ікони стилю" - Андре Тан про зміну образу першої леді США
10

Фото: pinterest.com

Правильно підібраний образ — половину успіху для жінки. Новоспечена перша леді Сполучених Штатів, Меланія Трамп, може похизуватися гарним та вишуканим смаком. На її стиль дуже вплинуло, як модельне минуле, так і саме десятиліття. Про це Gazeta.ua розповів український модельєр Андре Тан.

"Плаття в білизняному стилі, яскраві кольори, міні-довжина, глибокі декольте, стрази та пайетки - Меланія знає, як підкорювати серця мільярдерів, - каже Андре Тан. -У новому статусі першої леді, їй доведеться повністю оновити свій гардероб. За час передвиборчої гонки уже помітно, як добре над нею попрацювали стилісти. Лаконічні, стримані, але при цьому з деталями, що добре запам'ятовуються. Такі вбрання — те, що потрібно для реанімації стилю. Саме таких образів чекає громадськість."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина принца Гаррі затьмарила ікону стилю Кейт Міддлтон

Кожен вихід Меланії жваво обговорюється світом. Порівнюючи з минулими роками, вона стала виглядати краще та свіжіше. Завдяки новому кольору волосся та правильному макіяжу, її образ став більш жіночним та привабливим.

"На відміну від Мішель Обами ясно, що Меланія буде обирати іменитих дизайнерів, а не сукні за 7 доларів з супермаркету, - розповідає Андре. - Мішель надавала перевагу демократичним брендам та показувала, що вона близька до народу. Меланія, швидше за все, спробує завоювати титул ікони стилю."

Зараз ви читаєте новину «"Меланія спробує завоювати титул ікони стилю" - Андре Тан про зміну образу першої леді США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути