Ексклюзиви
середа, 08 лютого 2017 14:05

Лакові плащі та довгі сорочки: на українському подіумі поєдналися протилежності
8

Фото: vogue.ua

Дизайнер Оксана Берг представила осінньо-зимову колекцію свого бренду Label One. Акцент зробила на контрастах та поєднанні протилежностей.

Светри з об'ємними рукавами та прямими силуетом поєднали з класичними спідницями міді. Лакові плащі накинула на сорочки з довгими рукавами та комірами. Трикотажні комбінезони кольору хакі доповнили помаранчевими деталями – капюшон та пояс на талії.

Практично всі силуети в колекції приталені. Дизайнер любить показувати жіночу фігуру, надаючи їй форму за допомогою одягу. До об'ємним светрів Берг додала м'який пояс, що підкреслює талію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єдиноріг та блискавка - наймодніші принти 2017 року

Також Оксана Берг залишається вірна сорочкам на чоловічий манер. У новому сезоні моделі застібаються на запонки. Можна надіти подвійний комір або доповнити поясом.

"Сорочка - ідеальне втілення тієї самої боротьби протилежностей. Вона може бути як найсуворішим предметом в гардеробі, так і самим чуттєвим - все залежить тільки від вашого настрою", - розповіла дизайнер.

На Тижні моди у Києві представила свою колекцію дизайнер Катерина Сільченко. У сезоні осінь-зима 2017/18 акцент на пір'я та шнурівку. На показі відчувався дух Дикого Заходу.
Зараз ви читаєте новину «Лакові плащі та довгі сорочки: на українському подіумі поєдналися протилежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути