пʼятниця, 19 березня 2021 12:22

Клітка та горох: які принти будуть актуальними 2021-го
7

Шахова клітка стала трендовим принтом
Фото: Pinterest
Для тих, хто хоче візуально витягнути силует, підійде вертикальна смуга
Шотландська клітка знову стає актуальною
Найбільш жіночним і весняним принтом є квітковий принт
 Гороховий принт, або polka dot, набув популярності ще в 1950-му і досі залишається стильним

Принт може зробити образ цікавішим. Горох, квіткові принти та різні варіанти клітки - дизайнери приголомшують ідеями для вбрання.

Завдяки серіалу "Хід королеви" шахова клітка стала трендовим принтом. Цікавою буде комбінація такого принту з монохромними речами: відтак малюнок стане головним акцентом. Про це пише Cosmopolitan.

Шотландська клітка знову стає актуальною. Цьогоріч в тренді буде такий принт у пастельних тонах. Можна поєднувати з яскравими елементами гардеробу або аксесуарами.

Для тих, хто хоче візуально витягнути силует, підійде вертикальна смуга. А принт "гусяча лапка" вдало виглядає не лише на пальтах розміру oversize, структурованих жакетах і твідових костюмах, а й на трикотажних жилетах.

Гороховий принт, або polka dot набув популярності ще 1950-го і досі залишається стильним. Такий малюнок універсальний. Можна купувати як легкі сукні, так і сорочки з таким принтом в яскравих чи пастельних кольорах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З посадкою на стегнах та міні: які моделі спідниць будуть в тренді

Найбільш жіночним і весняним принтом є квітковий. У новому модному сезоні актуальний дрібний малюнок. Гарно виглядає на легких сукнях, блузах. Поєднувати можна з нейтральними аксесуарами, денімом чи однотонними речами.

Сорочки можна одягати як на роботу, так і на прогулянки. Дизайнери поєднують їх не лише з діловими штанами або спідницями. Можна міксувати різні моделі сорочок з легінсами, джинсами, спортивними штанами та сукнями.

Зараз ви читаєте новину «Клітка та горох: які принти будуть актуальними 2021-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути