середа, 03 листопада 2021 14:26

Як поєднати спідницю і куртку: 27 стильних ідей у холодну пору року
9

Багато жінок упевнені, що пізньої осені й узимку краще вдягати джинси та штани, а спідниці й сукні відкласти до потепління. Та навіть зі спідницями можна створити безліч трендових образів у холодну пору року.

Одним із трендів верхнього одягу цьогоріч є пуховик. Стилістка Самаль Сан показала в Instagram, як поєднати спідницю і куртку для стильного й теплого образу.

Одним з трендів верхнього одягу цьогоріч є пуховик
Фото: instagram.com/streetstyle_looks
Одним з трендів верхнього одягу цьогоріч є пуховик
Одним з трендів верхнього одягу цьогоріч є пуховик
Актуальними є плісирована, вовняна і трикотажна спідниці. Ці ж моделі вдало підійдуть і під куртки - як довгі, так і короткі
Актуальними є плісирована, вовняна і трикотажна спідниці. Ці ж моделі вдало підійдуть і під куртки - як довгі, так і короткі

Актуальними є плісирована, вовняна й трикотажна спідниці. Ці ж моделі вдало пасуватимуть і з куртками - довгі й короткі. Можна добрати колір взуття в тон пуховика, а спідницю - контрастного відтінку. Також вдалим рішенням буде total look в одному кольорі, а доповнити образ - контрастними чобітками та аксесуарами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити шарф стильно: безпрограшні ідеї під будь-який образ

Короткі пуховики можна поєднати зі спідницями максі, трикотажною або спідницею-олівцем. Для морозної зими обирайте довгу куртку, під яку можна вдягнути мідіспідницю.

Осінній гардероб варто поповнити трендовими спідницями. Дизайнери й стилісти пропонують кілька стильних моделей, які не дадуть змерзнути восени.

Одним із головних трендів сезону є трикотажна спідниця. Краще поєднувати її із джемпером поверх сорочки або з тонким гольфом природних кольорів. Із взуття варто обрати високі чоботи й доповнити пальтом вільного крою.

Зараз ви читаєте новину «Як поєднати спідницю і куртку: 27 стильних ідей у холодну пору року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути