вівторок, 21 травня 2019 01:46

Як зробити нігті візуально довшими: 15 варіантів манікюру
18

Звісно, довгі нігті виглядають досить ефектно. Але не всім вдається отримати манікюр своєї мрії: комусь не дозволяють природні дані, комусь професія. Один з виходів: вдатися до нарощування нігтів, але й тут є протипоказання - наприклад, м'яка нігтьова пластина, яка може постраждати при нарощуванні. Але власницям коротких нігтів не варто відмовлятися від красивого манікюру, оскільки є способи візуально подовжити їх за допомогою лаку.

Принципи манікюру для коротких нігтів

 

По можливості потрібно надати нігтьовій пластині закруглений, подовжений вид, оскільки квадратна форма злегка вкорочує нігті. Якщо відкоригувати форму не виходить, то при фарбуванні наносьте лак на середню частину нігтя, залишаючи з боків найтонші незабарвлені смужки. Така хитрість дозволить подовжити навіть нігті квадратної форми. При нанесенні лаку можна відступити приблизно 1 мм від кутикули в основі нігтя - цей прийом також зробить його візуально довше.

 

Слідкуйте за тим, щоб лак не був густим, оскільки він погано лягає на нігті, збивається в грудочки, розподіляється нерівномірно, що візуально зменшує довжину. Рідкий лак ідеально підходить для короткого манікюру - з ним легше працювати, і його можна наносити в один шар.

Які відтінки лаку підходять для корекції коротких нігтів

Правило темних відтінків теж чудово працює і для нігтів, вони візуально подовжують нігтьову пластину. Це не обов'язково повинен бути чорний колір, з корекцією довжини чудово справляються такі відтінки: бордовий, вишневий, коричневий, синій, фіолетовий, темний хакі.

 

Бордова гама - включає в себе не тільки класичний бордо, але й вишневий, винний, темно-червоний, ягідний. Ці благородні відтінки підходять і до повсякденного одягу, і поєднуються з вечірніми нарядами.

 

Коричневі відтінки - ідеально підходять для осіннього манікюру і здатні візуально подовжити нігті. Коричневий колір поєднується з повсякденним і ділової одягом, але якщо до нього додати перламутр або блискітки, вийде вечірній варіант.

 

Сині і фіолетові відтінки - обирають енергійні жінки, які люблять експериментувати. Кольори можуть бути яскравими або приглушеними, але в будь-якому випадку додають довжину коротким нігтиками. Такі відтінки підходять для вечірнього манікюру, вони цікаво виглядають під неоновим освітленням в клубі.

Дуже світлий лак, навпаки, підкреслює короткі нігті. Якщо ви віддаєте перевагу світлим відтінкам, вибирайте непрозорі нюдові тони: темно-рожеві, бежеві з сіруватим відблиском, сірий металік, золотавий.
 

Сірий колір - вважається універсальним відтінком, який можна використовувати як самостійно, так і в якості основи для дизайну. Металевий відблиск візуально витягує нігті і додає їм міцний "сталевий" вид. Перлинно-сірий колір виглядає вишукано і аристократично, і підходить до будь-якого випадку.

 

Бежева і рожева гама - передбачає величезну різноманітність відтінків, прекрасно гармонують з теплим кольором шкіри на руках. Але при виборі такого лаку потрібно віддавати перевагу непрозорим емалям, які здатні оптично подовжити нігті. Лак нюдових відтінків повинен бути трохи темніший за колір шкіри, тоді ви зможете досягти кращого візуального ефекту.

 

Серед золотавих відтінків краще вибирати насичені, темні, з бронзовим відливом. Нанесений в кілька шарів, він дозволяє досягти об'ємного ефекту.

У колекції лаків власниці коротких нігтів повинні бути відтінки, які підходять для будь-якого одягу і для різних подій. Але слід уникати світлих прозорих лаків, а також жовто-помаранчевої гами: таке покриття робить ніготь трохи ширше.

Оптичні ефекти, здатні подовжити нігті

 

Щоб домогтися оптичного ефекту, що подовжують нігті, потрібно застосовувати глянцеві лаки. Хороший результат дає перламутр, який створює вертикальні відблиски, що подовжують нігті. Блискітки і глітер допомагають не тільки додати довжину, а й надають манікюру об'єм.

 

Незамінний помічник, що допомагає візуально витягнути короткі нігті - лак, що створює ефект "котячого ока".

 

Французький манікюр прекрасно підходить для коротких нігтів: білий краєчок створює ілюзію того, що ніготь відріс. Чим тонше світла смужка, тим довшою здається нігтьова пластина.

 
 

Вертикальні і діагональні малюнки - ці елементи дизайну також допомагають візуально подовжити нігті. Але не варто перевантажувати нігті кількістю декору, оскільки можна отримати протилежний ефект.

 

Змінити форму нігтя допоможе манікюр з крапками, який на коротких нігтях виглядає дуже заманливо.

 

Оптично подовжити нігті допоможе вертикальний градієнтний манікюр з відтінками, які плавно переходять з одного в інший.

 

Геометричні малюнки у вигляді трикутника, з вершиною, що спрямована до краю нігтьової пластини, візуально робить її тонше і довше.

Слід уникати горизонтальних смуг і малюнків, які роблять ніготь ширше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який манікюр вийшов з моди – 5 антитрендів

Учені стверджують, що манікюр схожий на канцерогени: те, що робить нігті красивими і доглянутими, безпосередньо веде до онкології. Небезпека ультрафіолету в лампах, який використовують для сушки гелевого покриття, на думку вчених, полягає в опроміненні. Крім того, це веде до витончення нігтів, ламкості і лущення. Під гелем також можуть розвиватися інфекції.

Проте майстри апаратного манікюру вважають, що гелеві покриття - зручний засіб, хоча підходить не всім. Гель-лаки треба підбирати індивідуально, як і догляд за руками: "Однозначно сказати про те, чи шкідливі гелеві покриття - не можна. Є покриття, яке дихає, і навпаки. Ніготь у сто разів інтенсивніше вбирає, і віддає вологу, ніж шкіра. І, звісно, краще вибирати гелі, які дозволяють порам дихати".

Зараз ви читаєте новину «Як зробити нігті візуально довшими: 15 варіантів манікюру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути