Ексклюзиви
неділя, 12 травня 2019 01:35

Який манікюр вийшов з моди – 5 антитрендів
7

Природність залишається в тренді, а значить манікюр в стилі nude - головний фаворит цього року. Блискітки, стрази, яскравий лак - від усього цього зовсім не обов'язково відмовлятися. Але використовувати потрібно акуратно: в моді природність і мінімалізм, в яку ніяк не вписуються довгі нігті з об'ємною аплікацією.

Антитренди 2019 року

Манікюр зі стразами

 

Назовсім відмовлятися від цих блискучих камінців не варто, рекомендується суттєво знизити їх кількість: розсип страз вже не в моді. Відмінно виглядатимуть поодинокі камені у лунках або акуратний візерунок з декількох камінчиків на одному або двох нігтях. Також, ефектно замінити стрази допоможе гліттер (різнокольорові декоративні блискітки) і манікюр в стилі хром.

Яскраві малюнки

 

Наклейки і візерунки з картинами, сценами з кіно і мультфільмів більше не повинні прикрашати ваші нігті - не модно. Винятком може стати тематична вечірка, а хорошим повсякденним варіантом - мінімалістичні візерунки, які зараз на піку популярності.

Кислотні відтінки

 

2019 й не потерпить ніякого неону на нігтях, а все тому, що нігті неприродного кольору ніяк не вписуються в моду на натуральність. Замініть отруйну кислотність на кораловий, апельсиновий, кремово-жовтий або туманно-синій колір.

Нігті різних кольорів + гліттер

 

Цей симпатичний манікюр теж вважається антитрендом. Якщо ви не готові зовсім від нього відмовитися, можна вибрати для своїх нігтів щось одне: або різні відтінки (максимум два) або гліттер на одному, або декількох пальцях.

Нігті всіх кольорів веселки

 

Останній антитренд - різнокольорові нігті. Краще буде обмежитися двома тонами. Зверніть увагу, що добре виглядають або відтінки одного кольору, або контрастні кольори (наприклад, фіолетовий + жовтий).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитячий манікюр: чи можна дітям фарбувати нігті

Що в моді

 

За даними фахівців, ключовим трендом в індустрії нігтьового мистецтва є прозорі нігті. Зокрема, в мережі набирають популярність футуристичні пластикові нігті різних відтінків.

Трендовий манікюр можна створити виключно на нарощених нігтях, які згодом покриваються спеціальним прозорим лаком. Перевага надається відтінкам - від ніжно-блакитного до лілового.

Пастельні відтінки

Спокійні, непомітні, відтінки, які пасуватимуть до усього. Вибираємо блакитні, лавандові, рожеві, бірюзові, жовті, м'ятні, тілесні, нюдові, пудрові кольори. Можна пофарбувати нігті в один вподобаний відтінок, а можна пограти з кольорами у "графіці" 2/2.

 

Мінімалізм

Причому геометричний. В тренді смужки, точки і трикутники. Причому найбільше котируються саме смужки. Ніяких витіюватих і складних ліній. Максимальна простота і лаконічність. Вибір кольору залишається за вами - можна пофарбувати нігті абсолютно в будь-який, головне, щоб відтінок добре поєднувався з геометрією. Підійде абсолютно до всього, і навіть в офіс із суворим дрес-кодом.

Матове покриття

Воно актуальне завжди. Експериментувати можна скільки завгодно, оскільки матове покриття лягає на лак абсолютно будь-якого кольору. Виглядає цікаво і акуратно, ніби нігті покрили оксамитом, яскравим і кислотним відтінкам надає спокою, але при цьому зберігаючи їх зухвалий настрій. Пастельним же кольорам матове покриття додає благородності та шарму.

Абстракція

Це складніше геометрії - щось дуже незрозуміле, витончене, але дуже стильне. Візерунки схожі на хаотичні мазки пензликом. Виглядає дуже креативно і свіжо. Причому неважлива навіть акуратність і чіткість ліній. На нігтях може творитися абсолютний хаос.

Перед тим, як покрити нігті лаком, їх потрібно висушити і знежирити. Це потрібно для того, щоб лак тримався краще і не почав розшаровуватися. Для цього варто використовувати засіб для знежирення на спиртовій основі або рідину для зняття лаку, але без масла в складі.

Далі потрібно нанести базу для манікюру. Вона потрібна, щоб згладити поверхню нігтя і поліпшити зчеплення - так манікюр буде виглядати акуратно і "проживе" довше. Не забувайте про те, що швидше за все лак сколюється на кінчиках, тому потрібно акуратно "припечатати" лак на кінчиках нігтів.

Не потрібно активно трясти флакон з лаком для нігтів - через це в ньому утворюються бульбашки повітря через що покриття буде лежати нерівно. Кілька разів перекотити флакон в руках буде досить.

Нанесіть два шари лаку на наігті і не забудьте "запечатати" кінчики, пройшовшись пензликом окремо по краях нігтьової пластини. Після того, як другий шар лаку висохне, не забудьте зафіксувати манікюр за допомогою топового покриття. Для цього підійде або спеціальна "сушка" для нігтів або лампа (якщо мова йде про шелак). Є одна хитрість. Вона працює як і для звичайного лаку, так і шелаку - опустіть нігті на кілька хвилин в миску з холодною водою і парою кубиків льоду. Так вони висохнуть швидше. Використовуйте масло для кутикули і крем для рук, щоб зволожити і пом'якшити шкіру після манікюру.

Зараз ви читаєте новину «Який манікюр вийшов з моди – 5 антитрендів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути