вівторок, 22 березня 2011 16:11

Іванова показала одяг для жінки після апокаліпсису
30

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Вчора у Мистецькому арсеналі відбулись останні покази 28-го Українського тижня моди. Свою нову чоловічо-жіночу колекцію "Осінь-зима 2011-2012" показала вітчизняний дизайнер Олена Іванова. Вона була присвячена життю після апокаліпсису.

"Моя нова колекція розказує історію виживання після кінця світу. Вже давно багатьох турбує питання: а що буде після 2012 року, коли закінчиться все, до чого ми звикли і почнеться щось нове? Головна героїня колекції - молода дівчина, у якої в попередньому житті було все: статок, статус у суспільстві, найкращий одяг, подорожі, дорогоцінності. І тепер їй потрібно навчитись виживати в нових умовах: холодний світ, сухі дерева, постійні землетруси, дощі, червоний світанок", - розказала Олена Іванова.

Колекція витримана у світлих та коричневих кольорах, також багато червоного. Після апокаліпсису Іванова пропонує носити білі рукавички, масивні шарфи, чоботи взувати на гольфи і шкарпетки. Основними тканинами стали зістарений шовк, штучне хутро, багато шнурків і мотузок.

"Ми бачимо героїв, які починають нове життя з нуля. Жінки гріються безформними пальтами, шкурами, шарфами, які вони роблять самі з того, що потрапляє під руку. Але їй вдалось зберегти свої найкращі сукні і прикраси. Створювала колекцію під враженням від фільму "Дорога", - зазначила дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «Іванова показала одяг для жінки після апокаліпсису». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути