Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2018 15:54

Дизайнери розповіли, як вдало вибрати брючний костюм
6

Костюм - виріб незамінний, який здатний приховувати багато недоліків. У цьому сезоні колір грає найголовнішу роль при виборі костюма. Що стосується фасону, то модно носити як бездоганний крій, так і костюми-oversize. Пропонуємо добірку найбільш вдалих луків.

Соковитий рожевий

Насичений, яскравий, соковитий - цей колір зробить жінку не тільки модною, але і приверне багато уваги. Можна вибирати моделі більш приталені і носити їх як з кедами, так і під човники. Блондинкам особливо йтиме цей колір.

Автор: Вікторія Богдан
  Соковитий рожевий
Соковитий рожевий

Англійська клітина

Англійський стиль присутній на всіх світових подіумах. Клітка більше підходить жінкам невисокого зросту. Такий силует підкреслює стрункість. Актуальні темні тони, насичений синій, темно-коричневий, пастельні відтінки.

Автор: Вікторія Богдан
  Англійська клітина
Англійська клітина

Електрик оверсайз

Стиль оверсайз створює шик, який сподобається модницям і любителям завжди бути на стилі. Ці фасони універсальні.

Автор: Вікторія Богдан
  Електрик оверсайз
Електрик оверсайз

"При виборі брючного костюма не забувайте про ваш тип фігури і зріст. Якщо ви невисокого зросту, то вам слід звернути увагу на укорочені піджаки і спідниці вище колін. Дівчатам з об'ємними стегнами краще вибирати піджак, який буде закривати сідниці наполовину. Високим же, краще подивитися на подовжений піджак. Якщо дівчина худенька, то штани можна вибрати, які щільно сидять", - діляться дизайнери Вікторія Богдан і Олександра Морік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Набирає обертів новий модний тренд - жіночий діловий костюм

Сіра клітинка з яскравими вставками

Сіра клітинка улюблений фасон fashion-блогерів. Ще одним з найважливіших властивостей такого костюма є те, що поєднання його з різними елементами завжди виглядає виграшно і стильно, на відміну від інших моделей.

Автор: Вікторія Богдан
  Сіра клітинка з яскравими вставками
Сіра клітинка з яскравими вставками

Класичний чорний

Діловий костюм чорного кольору дозволяє зробити стримані акценти на жіночих принадах - талії, грудях і стегнах. Він завжди буде актуальним і не вийде з моди.

"Жінка завжди повинна мати хоча б один брючний костюм. Це дозволить їй виглядати прекрасно на роботі, а так само використовувати його в якості вечірнього вбрання. У холодні пори року, костюми стануть вигідною "паличкою-виручалочкою", - коментують дизайнери.

Автор: Вікторія Богдан
  Класичний чорний
Класичний чорний

Відомий модний будинок Великобританії Burberry оголосив, що припиняє використовувати натуральне хутро в своїх колекціях. Бренд також обіцяє переробляти невикористані вироби замість того, щоб спалювати їх.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери розповіли, як вдало вибрати брючний костюм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути