пʼятниця, 15 січня 2021 23:46

Дизайнер розповів, що псує модний образ

Дизайнер розповів, що псує модний образ
Універсальні - це колготки з геометричним принтом і в горошок. Фото: pixabay

Деякі елементи одягу можуть зіпсувати цілісний образ.

Є речі, які здешевлюють вигляд, тому від окремих елементів гардеробу треба відмовитися, розповів дизайнер Андре Тан в Instagram.

За його словами, одним з невдалих елементів є колготки з недоречним принтом. Універсальні - це колготки з геометричним принтом і в горошок. В тренді зараз також варіант з логотипом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали нові закони моди, які мають знати всі

Також модельєр не радить купувати підробки.

"Руки так і чешуться замовити підробку відомих брендів, щоб спробувати свої сили у суспільстві. Поважайте бренди і не опускайтеся до рівня підробних виробів. В мас-маркетах можна знайти багато доступних актуальних моделей", – зазначив Андре Тан.

Неправильний догляд за одягом зробить ваш вигляд безглуздим. Довгу колючу етикетку з потрібною інструкцією про догляд за річчю зрізати не треба. Правил догляду, які там написані,треба дотримуватися, тоді одяг буде якіснішим довше.

Андре Тан також не радить нехтувати аксесуарами.

"Я навіть не знаю, що гірше: надмірність аксесуарів або повна їх відсутність. Правильно підібрані прикраси – ознака гарного смаку. Не нехтуйте цим правилом", – написав дизайнер.

Ще він рекомендує вчасно прощатися з одягом. Мода циклічна, але це не означає, що можна складати речі, в надії одягнути їх знову через 10 років. Одяг старого крою помітно одразу. Навіть ваші улюблені базові речі можуть сильно зноситися.

В минулому році головним трендом моди оголосили спортивні штани, в яких можна було ходити всюди. Окрім них були також стильні речі, які укріпилися в моді і якими варто поповнити свій гардероб.



Зараз ви читаєте новину «Дизайнер розповів, що псує модний образ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути