субота, 25 серпня 2018 22:51

Дизайнер Анастасія Іванова розкриває fashion-секрети сучасних бізнес-леді

Автор: прес-служба
  Дизайнер Анастасія Іванова розкриває fashion-секрети сучасних бізнес-леді
Дизайнер Анастасія Іванова розкриває fashion-секрети сучасних бізнес-леді

Український дизайнер Анастасія Іванова багато років приділяє особливу увагу fashion-освіті споживачів, навчає їх свідомому і грамотному вибору одягу. Нещодавно вона запустила серію відео порад з fashion-етикету, де розкриває всі його секрети для бізнес-леді.

"Порад з побутового етикету існує дуже багато. Але така сфера, як fashion-етикет, до сих пір залишалася незайманою, - каже Анастасія Іванова. - Я ж розповідаю те, що ви не почуєте більше ніде. Розкриваю fashion-правила того, як можна залишатися справжньою жінкою навіть у діловій сфері, не переймаючи чоловічі звички і манеру вести справи".

В кожному новому випуску fashion-експерт розкриває найцікавіші та найактуальніші теми. Як за допомогою правильно підібраного способу можна продемонструвати не тільки фінансове становище, але також і виховання, смак, знання ділового етикету? Чому сучасній бізнес-леді нема чого копіювати чоловіка ні зовні, ні манерами? Як можна впливати на підсвідомість людини за допомогою кольору одягу? Яка сумка повинна бути у справжньої леді і якої висоти каблук прийнятний в діловій сфері? Крім того, жінок чекають корисні рекомендації по дрес-коду на ділових прийомах і світських заходах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали осінні сумки, які зроблять модниць щасливими

"Важливо пам'ятати головне правило: якщо Ви взялися займатися бізнесом красиво, по-жіночому, тоді завжди і скрізь потрібно відповідати своєму статусу", - впевнена Анастасія Іванова.

У березні український дизайнер Анастасія Іванова вийшла заміж. Весілля відбулося на березі Атлантичного океану - на Канарських островах, барвистому Тенеріфе.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнер Анастасія Іванова розкриває fashion-секрети сучасних бізнес-леді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути