пʼятниця, 05 липня 2019 01:35

Читаємо по губах: наймодніші помади цього літа

Цього літа модно поєднувати яскраву і приглушену кольорові гами - як в манікюрі, так і в макіяжі губ. Якщо в минулому році головними кольорами були - червоний, теракотовий і фуксія, то в цьому році вітаються натуральні відтінки.

Напівпрозорі

 

Акцент на натуральність - класичний прийом для будь-яких б'юті-перетворень в літній сезон: у фарбуванні волосся, макіяжі, в тому числі і у виборі відтінку губної помади. Вважається, що літо - це час відпочинку вашої краси від армії декоративних засобів.

Однак в цьому році візажисти вирішили, що абсолютно необов'язково жертвувати ефектним макіяжем губ в ім'я природності. Цього літа приміряємо той же блиск для губ, що надає губам об'єм, але в легких фруктових відтінках. Такий акцент ідеально підійде для літнього образу вдень.

Ягідний шик

 

Візажисти радять спробувати помади природних ягідних відтінків - черешні, малини, полуниці, вишні. Тим більше, що в новому сезоні вони в самому тренді. Не забувайте експериментувати з техніками нанесення: від ледь помітного розтушовування з легким хайлайт-ефектом до щільного насиченого покриття.

Яскраві і текстурні

 

В тренді не тільки спокійні, але і яскраві, майже неонові відтінки. Спробуйте фіолетовий, рожевий і помаранчевий колір в незвичайних виконаннях - матовому, глянсовому, з розтушовуванням. Візажисти радять не робити контурінг губ і залишити обраний колір без "обрамлення". Адже таким відтінкам, як помаранчевий, блакитний або жовтий, дійсно потрібно місце, щоб розкритися.

Рожева димка

 

Рожевий - це та класика макіяжу, яку візажисти люблять відроджувати майже в кожному новому сезоні. Свій відтінок рожевого вибираємо так, щоб він виглядав найприродніше - не кричав про себе, а збігався з тоном ваших губ. Найкращий варіант - макіяж-димка або легке нанесення помади на центральну частину губ з подальшим розтушовуванням до країв.

Жінки, які нафарбували губи червоною помадою, утримують увагу чоловіків майже втричі довше (7,3 секунд), ніж ті, у яких губи не нафарбовані (2,2 секунд).

Зараз ви читаєте новину «Читаємо по губах: наймодніші помади цього літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути