четвер, 23 вересня 2021 12:35

Безпрограшні поєднання: як виглядати стильно в холодну пору року
5

Восени модницям є де розгулятися у створенні стильного образу. Можна поєднувати безліч текстур, експериментувати з багатошаровістю, додавати аксесуари, міксувати кольори та принти.

Як зробити образ стильним та цікавим, розповіла модна експертка Анна Галеба.

Светр, легінси, жокейські чоботи, структурована сумка – поєднання цих речей зробить вбрання комфортним та стильним. Для створення луку можна обрати яскраві легінси та оверсайз светр.

Лонгслів, піджак, легінси або джинси-скіні, жокейські чоботи – це одна з варіацій попереднього образу. Піджак додає луку стриманості. Верхній одяг можна обирати прямого крою або приталений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні експерти назвали п'ять стильних елементів верхнього одягу на осінь-2021

Класичні брюки, лонгслів, тренч або пальто, кросівки. Комбінація різних стилів – найвдаліше поєднання вже кілька сезонів поспіль. Брюки додадуть об'єму знизу, верх краще залишити тендітним і обтислим за допомогою лонгсліву. Якщо ж хочеться додати образу більше формальності, можна замінити кросівки грубими черевиками.

Шовкові штани, светр, пальто-халат та ботильйони. Ця формула поєднує в собі жіночність і комфорт. Матиме чудовий вигляд як в офісі, так і в ресторані чи на зустрічі з друзями. Краще використовувати м'які форми, хвилясті штани, светр із кашеміру або джемпер.

Штани, жилет, пальто, чоботи. Класика, витонченість і комфорт з'єднуються в одному вбранні. Жилетки продовжують бути актуальними. Стильним рішенням буде одягнути її на білизну, не піддягаючи гольф. Розкльошені брюки додадуть зросту і підкреслять силует.

Светр, легінси, жокейські чоботи, структурована сумка.
Фото: @ariviere
Лонгслів, піджак, легінси або джинси-скінні, жокейські чоботи.
Класичні брюки, лонгслів, тренч або пальто, кросівки.
Шовкові штани, светр, пальто-халат та ботільйони.
Штани, жилет, пальто, чоботи.

Шведська модель 32-річна Ельза Госк показала модницям, як розбавити осінній гардероб яскравими акцентами. На піку популярності зелений і рожевий кольори.

Зараз ви читаєте новину «Безпрограшні поєднання: як виглядати стильно в холодну пору року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути