Ексклюзиви
неділя, 02 червня 2024 03:05

Без джинсів та бавовни: як правильно одягатись у спеку

Без джинсів та бавовни: як правильно одягатись у спеку
Як одягатися влітку, щоб не було спекотно Фото: ТСН

Літо - час спекотних теплих днів. Важливо знати у який одяг та із яких тканин варто обирати у жарку погоду.

Найкраще у літню пору року віддавати перевагу натуральним матеріалам, наприклад, льону та трикотажу. Вони точно витримають спекотні сонячні дні і прослужать вам не один сезон, пише apostrophe.

Також важливо обирати тканини світлих відтінків, які не так сильно поглинають тепло, як темні.

Від якого одягу відмовитись і подалі сховати у шафу

Синтетика

Поліестер, нейлон і акрил часто використовуються для виробництва одягу. Дуже ймовірно, у вашому гардеробі є речі з цих тканин. Однак їхні волокна є синтетичними і вони не підходять для літа. І хоча футболка чи майка зі 100-відсоткового поліестеру може вбирати піт, вона все одно зберігає тепло тіла, а також утримує неприємні запахи.

Денім

Джинси - улюблена річ багатьох у будь-яку пору року, проте влітку це може бути не найкраще рішення. Справа у тому, що цей матеріал важкий, не пропускає повітря та не має еластичності. До того ж, темний колір джинсової тканини притягує до себе тепло, на відміну від світлих кольорів, які можуть зберігати прохолоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Натуральність в тренді: п'ять варіантів модного макіяжу на літо

Бавовняні шкарпетки

Бавовна - це натуральне волокно, яке пропускає повітря, є легким та зберігає прохолоду. При цьому воно може утримувати вологу, тому носити влітку шкарпетки з цього матеріалу не рекомендується.

Вовна

Шерсть - основна тканина у холодну пору року, оскільки має відмінну здатність зігрівати нас. Також цей матеріал має теплоізоляційні та водонепроникні властивості, тому, дуже малоймовірно, що ви оберете цей тип матеріалу для носіння у літню спеку.

Модниці щоліта повертаються до в'язаних суконь. Моделі, в'язані в техніці сітки або гачком завжди привертають увагу та ефектно доповнюють будь-який літній гардероб.

Це ідеальний варіант для відпустки. Такі сукні можна носити з купальником, а модель щільнішої в'язки підійде і для міста. Сандалі, шльопанці, в'єтнамки, мюлі - найкращі варіанти взуття для кроше.

Зараз ви читаєте новину «Без джинсів та бавовни: як правильно одягатись у спеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути