середа, 14 вересня 2016 17:55

Байкерський стиль поєднали з грайливими сукнями
17

Фото: vogue.ua

Засновниці бренду Rodarte, сестри Малліви, відомі шанувальниці похмурої романтики. У новому сезоні на подіумі замріяні героїні виглядали казково.

Колекція весна-літо-2017 розділена на два напрямки — з додаванням романтичної грайливості та класичний у поєднанні із зухвалістю. Перший характеризується сукнями яскравих кольорів та великою кількістю деталей. Моделі прикрасили мереживом, бісером, пайетками та золотою фольгою.

Другий — чорні та білі сукні одягнули під шкіряні косухи із заклепками. До брюк додали шнурівку. Більшість моделей виконані з прозорої тканини.

Треба зауважити, що значний акцент дизайнери зробили на шкіряний одяг у байкерському стилі — спідниці, пальто, жакети, сукні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зухвалі написи та дзеркальні чоботи - провокативна колекція американців

Нагадаємо, український бренд Podolyan представив п'ять головних образів осінньо-зимового сезону з колекції Jupiter. Дизайнер Володимир Подолян залишився вірним своїм модним принципам: жіночності, елегантності і шляхетності.

Зараз ви читаєте новину «Байкерський стиль поєднали з грайливими сукнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути