четвер, 08 квітня 2021 15:00

Антитрендові аксесуари, які додають років

Антитрендові аксесуари, які додають років
Цього сезону модні окуляри з масивною чорною оправою, але, їх треба обирати обережно. Фото: pixabay

Через неправильно дібрані аксесуари дівчина може додати собі років.

Тому рекомендують відмовитися від сумки в тон туфель, прикрас із бісеру й стразів, брошок і багато іншого, пише OBOZREVATEL.

Модниці помилково хочуть зробити образ цікавим і добирають до кольору взуття сумку. Ця техніка вже застаріла, тому треба розбавляти образ яскравими кольорами, і не обов'язково, щоб вони поєднувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авоська та солом'яна: яку сумку обрати цієї весни

Прикраси з бісеру і страз краще пасують дівчатам-підліткам, які захопилися модою 1990-х. Дорослих жінок вони не зроблять молодшими, а лише створять безглуздий образ.

Цього сезону в моді окуляри з масивною чорною оправою, але їх треба обирати обережно. Якщо взяти товсту чорну оправу, то можна додати собі кілька років. Така оправа підкреслює навіть найдрібніші вікові зміни шкіри обличчя.

Давно вийшли з моди мереживні плетені палантини й шалики з візерунками у східному стилі. Складні орнаменти не лише роблять жінку старшою, але й позбавляють стилю.

Охайна невелика брошка – аксесуар, який навряд чи колись утратить свою актуальність. Але це не про масивні брошки. Якщо їх використати невміло, то вони можуть "зістарити" навіть юних дівчат.

Цього сезону в моду повернулися різноманітні колготи. Трендовими є незвичайні принти, логотипи й різнокольорові моделі. Вони роблять образ з родзинкою, додають стилю і краси. Один з модних варіантів - колготи в горошок. Він актуальний багато років, і його відносять до класики. Є доречними до багатьох луків.

Зараз ви читаєте новину «Антитрендові аксесуари, які додають років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути