Ексклюзиви
неділя, 08 листопада 2020 23:46

Який светр буде наймоднішим восени і взимку

Який светр буде наймоднішим восени і взимку
Американське бізнес-видання Forbes також називає светр-жилет ключовим елементом осінньо-зимового гардеробу. Фото: pixabay

Стилісти, світові трендсетери і провідні видання про тренди вважають, що в осінньо-зимовому сезоні в моду повертаються олдскульні светри-жилети.

Багато преміальних брендів представили своє бачення светра-жилета, пише Vogue.

Деякі марки пропонують консервативні жилети з V-подібним вирізом і принтом з ромбами, в той час як інші бренди включили в свої колекції сучасні варіанти класики — укорочені кроп-моделі і оверсайз-варіанти, які виглядають не менш ефектно, ніж їх ретро-аналоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали модні трикотажні речі, які мають бути в осінньому гардеробі

"Вільні або приталені, укорочені або подовжені, однотонні або з малюнком — вони підходять до всього. Виявляється, силует без рукавів не тільки практичний, але і стильний варіант для casual образу", — пишуть в журналі.

Американське бізнес-видання Forbes також називає светр-жилет ключовим елементом осінньо-зимового гардеробу.

"Светр-жилет може викликати в уяві образи професорів приватних шкіл і гравців в гольф, але трендсеттери зробили його зовсім не нудним. Завдяки тому, що светри-жилети з'явилися на подіумах Louis Vuitton, Gucci і Fendi, і багатьох інших будинків моди, вони стають все більш популярними з кожним днем", — зазначають у виданні.

Фешн-журналісти британського видання The Independent, які проаналізували популярність модного светру, називають жилети результатом ностальгії за минулим.

"Подібно до багатьох останніх тенденцій моди, включаючи поясну сумку і тай-дай, зростаюча популярність светра-жилета також пояснюється ностальгією. Можливо, бажання носити затишний і теплий жилет пов'язано з тим дискомфортним становищем, в якому ми всі зараз перебуваємо", — зазначають у виданні.

Дизайнери пофантазували і поставили модниць перед складним вибором. Вони створили добірку образів, які будуть в моді цієї осені. Втренді светр з високим коміром. Варто звертати увагу на те, що він повинен не облягати навколо вашої шиї, а бути вільним. Ідеальний варіант - це комір на замку.

Зараз ви читаєте новину «Який светр буде наймоднішим восени і взимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути