неділя, 07 червня 2020 22:46

Який макіяж буде модним цього літа

Який макіяж буде модним цього літа
Помаранчеві тіні підійдуть абсолютно під кожен колір очей. Фото: pixabay

Модні експерти встановили, що помаранчеві тіні в макіяжах будуть головним літнім трендом.

На думку фахівців, теплі і сонячні відтінки оранжевого здатні створити яскравий і оригінальний б'юті-образ, який буде виглядати особливо актуально в жаркі літні дні, пише Site.ua

"Від яскраво-оранжевого і неонового до теплого персикового і коричнево-жовтого, такі тіні допоможуть створити ефектний макіяж очей. Такий б'юті-look підійде, як для вечірнього образу, так і для повсякденного міського стилю", - переконані візажисти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали одяг, який не виходить з моди уже півстоліття

Візажист Деніель Мартін, з яким співпрацюють Джессіка Альба, Олівія Палермо, Белла Хадід та інші зірки, вважає, що помаранчеві тіні підійдуть абсолютно під кожен колір очей.

"Що мені подобається в помаранчевих тінях, так це те, наскільки універсально вони доповнюють кожен колір очей. Помаранчеві тіні створюють приголомшливий ефект для кожного кольору очей - від яскраво-блакитних до коричневих. Для створення креативного і яскравого макіяжу використовуйте тільки помаранчевий, а якщо хочете створити легкий orange-ефект, змішайте тіні з мерехтливим шоколадно-коричневим відтінком для ефекту димчастих ", - говорить він.

Новий сезон пропонує всі варіанти фасонів і моделей брюк. Лишається тільки обрати той тренд і ту посадку, яка гарно виглядатиме конкретно на вашій фігурі. Тренд номер один – це шорти-бермуди. Причому їх довжина має закінчуватися на найвужчому місці ноги - тобто відразу нижче коліна.

Зараз ви читаєте новину «Який макіяж буде модним цього літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути