субота, 20 червня 2020 22:46

Які сукні визнали модними цього літа

Які сукні визнали модними цього літа
Цього літа модними є фасони міні. Фото:pixabay

Літо - це чудовий час для того, щоб одягати сукні.

Цьогоріч різноманітність суконь як ніколи, велика, пишуть "Факти".

Стиліст та ведучий Ільяс Сахтара назвав основні тренди літніх суконь. За його словами, основний критерій для сукні, скоріше, не форма, а довжина. Зараз дуже актуально міні. Тому сміливо можна вибирати короткі трапецієподібні сукні або вбрання у стилі Кейт Міддлтон, але більш коротке.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сказати "стоп" великим діркам: модні обломи цього літа за версією Андре Тана

"Якщо міні не дозволяє надіти фігура, актуальна і міді-довжина. Правда, вона частіше стосується варіацій спідниць. Насправді, зараз мода абсолютно не категорична, як це було ще кілька років тому", - каже стиліст.

Також він назвав типи тканин, на які треба звертати увагу, обираючи сукню.

"Влітку, безумовно, бавовна. Або легкий трикотаж. У моді золоті відтінки - від яскравого, до патини. До суконь, як і до всього одягу є актуальними джинсові образи "з ніг до голови". А ось білий колір став вже просто класикою. Також головна деталь літа - пишні рукави. Вони включають прямі з оборками, буфами, воланами, навіть гіпертрофовані. Це дуже гарно. Ще один "кричущий" тренд - тропічні принти і квіткові мотиви. Найсміливіші можуть надіти прозорі або напівпрозорі сукні".

Сахтара каже, що речі оверсайз вже не такі популярні.

" Оверсайз структурувався і балахон вже не такий актуальний. Але любительки подібних нарядів можуть вийти з положення, підперезавши плаття ремінцем".

Багато років в моді залишаються джинсові куртки. Від сезону до сезону змінюються фасони та моделі. Тому влітку 2020 року в моді виключно джинсові курточки фасону оверсайз. Річ повинна сидіти вільно, не тягнути фігуру і бути трохи завеликою. Ця мода прийшла з США, і почали її світові зірки - сімейство Кардашьян, Аріана Гранде, Селена Гомес.

Зараз ви читаєте новину «Які сукні визнали модними цього літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути